Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloona;**

czy dac mu szanse??

Polecane posty

Gość szaloona;**

witam!;p mam taki problem znam sie z chłopakiem juz pobad rok, kiedys sie spotykalismy , ale ja miałam wtedy chłopka i nic z nim nie wyszło oczywiśćie bo kochałam tamtego, ale gdy z tamtym sie rozstałam dalej sie z nim spotykałam.Lecz po jakims czasie wyszło najaw że on ma dziewczyny od 2 lat tylko byli w separacji, olałam go i nie odzywaliśmy sie mielismy potem kilka przygód ale seksu nie było bo nie potrafie sie przespac z byle kim chociaż on bardzo mnie kreci , teraz znów mamy ze soba kontakt i on chce żebym dała mu szanse , lecz ja mu nie ufam do końca bo wydaje mi sie , że on che mnie tylko zaliczyć ..Co mam zrobić czy dać mu szanse czy to olać??

Gość szaloona;**
ja mam 62 lat, a on 75

Gość szaloona;**
ja mam 19 o on 21

Gość szaloona;**
nikt mi nie pomoże?

Gość takajednamalami
a czy on rozstał sie ostatecznie z dziewczyna?

Gość szaloona;**
no tak .. pytałam o to nawet kilka razy żerby potem nie było , mówił mi że juz nigdy z nia nie bedzie ... i moge mysleć co chce ale żejemu na mnie zależy , ale ja nie dokońca w to wierze

Gość takajednamalami
sadze, ze mozesz dac mu szanse... ale podejsc do tego z pewnym dystansem...

Gość szaloona;**
a co z seksem bo ja nie chce narazie a on ogólnie bardzo to lubi i mówi mi że to nie jest najważniejsze , ale ja i tak mysle że długo nie wytrzyma i bedzie niby ze mna . A za plecami bd mnie zdradzał

daltego conajmniej pol roku/rok bez seksu. jesli nie da rady to znaczy ze nie zalezalo

Gość szaloona;**
tak długoo??.. to mało kto wytrzyma .. ja sama tyle nie dam rady chyba jak z nim bd

Gość takajednamalami
narazie lepiej byloby gdybyscie nie wyladowali w lozku... a ja niewiem czy on bedzie Cie zdradzal...nie ma co sie martwic tak na zapas- bedzie Ci zdradzal no to Go zostawisz (albo i wybaczysz- Twoj wybór) seks jest oczywiscie wazny w zwiazku- ale nie trzeba sie z tym spieszyc...

Gość szaloona;**
no wiadomo że nie chce tego odrazu zrobić bo wtedy nasz zwiazek tylko by na tym polegał ..a ja chce żeby on był ze mna a nie z moja dup.. ale poł roku to chyba za dużo

Gość takajednamalami
a ile czasu poczekac z seksem- hmm to zalezy od wielu czynnikow- dlugosc znajomosci, jak dobrze sie znacie itp nie musisz czekac rok, ale tez nie od razu... powinnas zrobic to wtedy, kiedy bedziesz czula, ze Ty tego chcesz- a nie ze robisz to dla niego

Gość szaloona;**
no znamy sie pól tora roku juz i najlepsze jest to że ja mam wielka ochote z nim to zrobic ale nie chce wyjsć też na łatwa dlatego chce z tym poczekac tylko nie wiem jak długo

Gość szaloona;**
??