Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream of you...

Kraków.wstyd i hańba naszego kraju!!

Polecane posty

Gość dream of you...

tyle jadu , tyle zawiści nawet teraz w obliczu nieszczęścia dla kraju jakim jest Polska.nawet teraz nie mozecie pokazać , że jesteście godni bycia Polakami! bo nie jesteście...i nawet teraz kiedy juz i tak decyzja została podjęta i jest nie odwołalna nie możecie okazać skruchy , tylko złość! tak jak juz ktoś napisał...gówno pewnie wiecie a zasługach tych którzy zostali do tej pory pochowani na waszym idiotycznym Wawelu. dla mnie nie wazne jest gdzie oni beda lezec...niech sobie nawet leżą w Sopocie ale niech spoczywają w pokoju!!!! takie poglady , że Rosja zgotuje nam wojne...hah! sami sobie ja zgotowaliscie! wy Polacy!!!! idiotyczne społeczenstwo nam sie wychowało!!! idiotyczny Kraków którego wiecej nie mam zamiaru zwiedzić..i tego nie uczynię.

Gość dream of you...
to jest chore!!! nie nawidze tego miasta juz...:o

Gość dream of you...
nienawidze

Jedyne, co mają, to nienawiść w sobie :P Jeszcze dwa dni temu skomleli, że "nie szanowali prezydenta za życia i tego żałują", a chwilę później robią to samo - tym razem w trakcie żałoby, po jego śmierci. Polaczki.

Gość to nie może byc prawda
Gdyby co niektórzy umieli czytac to wpisywali by swoje zdanie w odpowiednich topikach,ktore juz istneija a nie zasmiecali forum kolejnymi takimi samymi:O

Gość to jest jasne jak slonce
Nie wazne gdzie pochowaja. Wazne ze po zalobie narodowej, w trybie przyspieszonym sie skonczyla, jak to mowia "polak potrafi" , POTRAFI :D

Gość dream of you...
zalogowana---> dokładnie...i wszystko na pokaz !!! ja też go nie lubiłam jako prezydenta ale mimo wszystko mam to gdzieś gdzie on spocznie...