Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PodziemieRapu

Co poradzić ?

Polecane posty

Gość PodziemieRapu

Mam lat 17.. Miałam juz kilku facetów w życiu ale nadal jestem dziewica. nie bede postepowa tak jak inne dziewczyny bo to bez sensu.. ale to chyba zle bo wlasnie zostawil mnie facet i czuje ze ogarnia mnie depresja. Bylismy razem 3 miesiace on mial 22 lata. Zosawił mnie. Dlaczego? otóz powiedzialam ze nie jestem gotowa jeszcze na to. mowil ze moge mu ufac ze nie chodzi mu jedynie o sex ja jako dziewica chcialabym przezyc to z kim komu bede ufala na stówe a trudo to robic po paru miesiacach.. coraz bardziej watpie w to ze facetom zalezy na kobiecie a nie jej ciele. To juz 3 facet ktory zerwal tylko dlatego ze nie nie chcialam mu "dać".. boje sie komukolwiek zaufac teraz.. Czy żeby tak naprawde miec teraz faceta trzeba sie puszczac czy sa jeszcze tacy dla ktorych liczy sie to jaka jestes na sercu a nie miedzy nogami ? :( wiary juz nie ma ..

Gość PodziemieRapu
Ta rozterki 17 latki weź z baranka w mur bo świat schodzi na psy słuchaj... Jak nie daje to juz zla ? ale skoro daje to kur*a ? faceci to powinni sie troche ogarnąć ;/