Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

28latka

tanie sklepy z ubrankami w stylu patryczek.pl

Polecane posty

Któraż z kafeterianek podała kiedys adres do tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona z ich produktów jednak kupiłam już wiekszość asortymentu dla mojego synka. Czy znacie jakieś inne sklepy z tak niskimi cenami jak tam? i koniecznie żeby to był polski producent.

Gość nie mówic a spiewac
jeszcze mi nie odbiło by w skl.intern kupowac jak na rynku jak zatrzesienie towaru

Gość Profesor Nauk
jebać ubrania, nie noszę ich

Gość żadna
rewelacja, mnie takie ciuchy nie podobają, znajdziesz podobne w Peppco często za niższą cenę. Ostatnio kupiłam 5 bluz z endo z wyprzedaży po 14, 90 zł za sztukę (przecenione z 39,90). Super bawełna, świetnie wykończone, z drukowanym rozmiarem a nie kilometrową metką. No i wzory mi odpowiadają. Coś w tym stylu (chodzi o nadruk) http://endo.pl/produkty/kategoria/3-chlopiec/grupa/50-dlugi-rekaw/5099-t-shirt-dla-chlopca.html?v=40243 . Nie cierpię takich ciuchów naciapanych misiami, Tomkiem i przyjaciółmi czy Spidermanem. Ale to już kwestia gustu

ja nie chce chińszczyzny targowej. Interesują mnie polscy producenci. Przynajmniej jeśli chodzi o śpioszki i całą bieliznę, która dotyka skóry dziecka. Nie chce kupować w Smykach itp. bo później okaże się (jak już to często bywało), że Chińczycy użyli jakiejś toksycznej farby itd.

Gość Mamusia synka
Mnie też denerwuje, że wszędzie made in china,nawet w 5-10-15 wszystko z Chin, już nawet nie chodzi o to że czegoś używają przy produkcji, ale czym psikają jak przewożą to w kontenerach, żeby np. myszy lub szczury nie pogryzły....:/ a ten patryczek fajne ceny ma i każdy produkt ma podanego producenta, 28-latko co kupiłaś, co polecasz. Pozdrawiam

Gość patilllllka
jasne .......reklama tandetnych ubranek...........w firmowych sklepach kupuje rzeczy ladniejsze i w tych samych cenach

Gość Mamusia synka
Ciekawe w jakich firmowych kupujesz np. śpiochy za 7,50 :) bo jak takie znasz to poleć, ja chodziłam do 5-10-15 ale zobacz na metki tam:) i śpiochy najmniej kosztowały 19,90, a uważam za bez sens kupowanie maluszkowi drogich, firmowych rzeczy jak ponosi je może miesiąc, może dwa.