Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co będzie światło przyjdzie

Jakie będą konsekwencje ? wiem co się wydarzy i mam kilka opcji co zrobić

Polecane posty

nie bede wdawać się w szczegóły bo boli mnie to co się wydarzy... mam opcje takie : mogę uratować trochę ludzi, ważnych , ale nie wiem czy mi na tym zalezy nie wiem ? czy ci którzy chcą to zrobić, poodzielą się ze mną łupem" czy spróbują ie mnie pozbyc? bo mogę ujawnić co wiem... ale bedzie to ze szkodą dla jednego państwa UE...

Gość odczynnik psi
Haha, tak, pewnie przyśniły ci się jakieś bzdury i się za jasnowidza uważasz.

Gość książkę piszesz
?

nie uważam się za jasnowidza, ani nie przyśniło mi się to (śnił mi się chlopak i romans, ale to nie ma nic do rzeczy) nie mogę wchodzić w szczegóły tylko boję ię o siebie i nie wiem co zrobic??

Gość odczynnik psi
Widzisz i dlatego nie możesz odstawic leków bo później takie rzeczy się dzieją. Siostro, 2 mg Clonazepamu dożylnie dla pacjentki.

Gość Wolody
Chodzi ci o prezesa PKO i bank. Ja też się domyslam o co chodzi.

chodzi mi o prezesa Biedronki... zginie w wypadku samochodowym, w Biedronce wybuchnie walka o władzę dyskonty zostaną zamknięte, biedni ludzie nie będą mieli co jeśc i... wybuchnie III wojna światowa, a co gorsze zabraknie moich draży kokosowych :(

bardzo śmieszne... ja jestem naprawdę zaniepokojona. czy ktoś kto ma WŁADZĘ podzieli sięnią w obliczu zagrożenia? przed wydaniem obcym ... w sumie to już chyba wolę słowiańską krew. lepiej żeby się Polska z Rosją skumała i zniszczyła wreszcie stany i francje. to bedzie zemsta za wojne i co nam zrobili , na koniec Anglia i Włochy oraz część beneluxu, Niemcy przyłączą się do nas.

grubasy amerykańskie żarłacza to grzesznicy - obżarstwo to jeden z grzechów głównych . solidarnosc i patriotyzm to cnota. póxniej pozbędziemy się z Europy Islamu. wyplenimy. będą tylko ludzie o cerze jasnej i słonecznej , o włosach prostych , o oczach dużych i jasnych... takich jak Jezus.

Gość odczynnik psi
Co ty pierrdolisz :D🖐️ Nie martw się, ja i moje czarne oczy oraz włosy przetrwamy :classic_cool: Niczym John Connor zaszyję się w górach obmyślając plany przejęcia świata od złowrogich blondynów :classic_cool:🖐️

was ciemnookich wyślą do Palestyny albo Izraela tudzież kobiety zostaną sprzedane Arabom za złoża naftowe co więcej będzie nieco jak w Sparcie - będzie mniej chorych ludzi bo nikt nie będzie utrzymywał chorych i nieudolnych, bedzie też wprowadzona kara smierci w roku 2012 - może stąd wizja końca świata - znikną prawa obywatelskie, ale nam Polakom będzie dobrze, więc myśle że płakać nie trzeba.

Gość mind mindd minddd
czy Wy nie widzicie, że to podszywy? :O z ostatnich tylko post z 13:31 jest tej dziewczyny. czy masz zdolności widzenia przyszłości? niektórym się to zdarza :)