Gość zuzzzzzzzeeeeeeeee Napisano Kwiecień 14, 2010 Jest mi niezmiernie przykro i serce ściska mi żal że, tylu ludzi odeszło w jedym momencie. Mam też duży żal do prasy polskiej, za ich hipokryzje, dwulicowość. Ja nie głosowałam na Pana Lecha Kaczyńskiego i nie głosowałabym na niego nigdy, dla mnie nie był odpowiedni na to stanowisko ale to moja opinia i Pan Lech również walczył abym miała do tego prawo. Nigdy już nie uwierzę w to co plecą dziennikarze który, go ukazywali jak potwora, wariata, komentując każdą wpadke oraz utrwalając każdą nieodpowiednią minę i pozę a teraz .... okazuje się że mieli materiały gdzie był człowiekiem sympatycznym i miłym. Jak mówię ja mimo wszystko nie głosowałabym na niego ale czuję się oszukana ze nigdy nie dane mi go było poznać jako osobe sympatyczna i z poczuciem humoru. Ci dziennikarze powinni się wstydzić ale nie ... teraz mają dobry moment na lansowanie siebie Bardzo żal mi Marty i Jarosława :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach