Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody.22l.zafascynowany.

Mam 22 lata ale kręcą mnie tylko Panie po 30-stce ..............................

Polecane posty

Są takie dojrzałe , subtelne , trudno dostepne , pewne siebie , mają wartości i zasady ....... są takie kochane :) Takie kobiece , namiętne , mają swój styl :) Zawsze gdy idę ulicą to każdą ścinam wzrokiem z góry na dół i się uśmiecham :D Kocham Was mamuśki :D:D 30-stki i 40-stki też :) Nastolatki i studentki są przy was zerem :) Nie wiedzą jak sie ubrać , co druga spalona po solarium , włosy pofarbowane , na pazurach tipsy itd. Aż obrzydzenie bierze :( Tylko mamuśki mają klasę :) Chciałbym poznać taką 30-45l i mieć z nią romans :)

Gość odczynnik psi
Też lubię mamuśki, a one mnie :classic_cool:

Gość prawda to czy fałsz?
Tylko mamuśki mają klasę :) chyba kasę:D

nie chodzi o kasę , tylko o klasę :) Jak się idzie do jakiegoś urzędu coś załatwiać to mozna w zachwyt popaść jak taka 40-stka załatwia twój problem :) Uśmiechnieta z dekolcikiem , jejku , kocham to :)

Gość stare pudla wazące po 60kg
z cycami wywalonymi w dekoldzie ,pazury na czerwono albo fioletowo ,jest sie czym jarac ,spaczony gust masz ,ja tam klasy w nich nie widze

Gość odczynnik psi
Piewsza zazdrosna się wypowiedziała, prawdopodobnie farbowana blondyna z solarium lub amator owych blondyn :D🖐️

mylisz sie ,jestem po prostu obiektywna ,ale jak was to kreci to spoko ,

hehe , no tak , pewnie jakaś siksa :D Trudno się tym małolatom pogodzić z tym że dojrzała kobieta bije je na łep :) Ciekawe dlaczego same wolą starszych facetów hahahaha :D

Najgorsze jest to że małolaty strasznie łatwo zaciągnąć do łóżka , poza tym szybko się zakochują i z niecierpkliwością czekają na oświadczyny :D Z seksem może i dobrze ale tylko do pierwszego razu bo później człowiek zaczyna sobie myslec tak : skoro tak szybko wlazła mi do łóżka to gówno warta i sie rzuca takie aby za szmatę nie wyjść :)

Gość prawda to czy fałsz?
ja jestem po 30 tce :D ważę 96 kg - bierz mnie!

na lep? lep od łba? naucz sie ortgr mlody napalony, po 2 w urzedach nie maja wystarczająco kasy aby miec klase,proponuje poszukac na wyzszych szczeblach zarzadzania w porzadnych firmach ,ewentualnie prywatne wlscicielki z obrotem firmy powyzej 100 tys miesiecznie,pa downy

Gość popieram autora

nie chodzi o kasę !! Kasa nie da kobiecie klasy ... ehhh , widzę że Ci ciężko przeboleć mała :(