Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

KTÓRA Z DZIEWCZN ZE ZDJĘCIA WASZYM ZDANIEM NAJLEPIEJ SIĘ PREZENTUJE?:) FOTO

Polecane posty

Gość .sweetycurls.08

KTÓA LASECZKA ZE ZDJĘCIA WSZAYM ZDANIEM JEST NAJŁADNIEJSZA?:) KTÓA NAJLEPIEJ UBRANA? KTÓRA NAJZGRABNIEJSZA? I DLACZEGO TAK MYŚLICIE? KTÓRA PODOBA WAM SIĘ NAJMNIEJ?:) TYLKO PROSZE KULTURALNIE, NAJLEPIEJ PANÓW O WYPOWIEDŹ, ZAZDROSNYM , STARSZYM KOBIETKOM RADZE SIĘ NIE WYPOWIADAC I NIE WYŻYWAĆ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7de9894683264184.html

Gość najgorsza ta tłusta
spalona skwara blondyna z krzywym nosem orlim :O

Gość nie widze na zdjęciu żadnej
Laseczki ładnie ubranej tez nie....

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Żadna się nie prezentuje!! blllleeeeee

Gość zaborcza dziołcha
trudny wybór :D ale... blond loki, szara tunika i czarne spodnium rządzi :)

Gość kokosowy mops
pani poo lewej, śliczny uśmiech-reszta-hehe,to chyba jakaś kpina...XD

Gość donjundemarrco
Ja lubie łądne szczuple kobiety z klasą mi sie nie podoba żadna z tych na foto ale są gusta i guściki

Gość ogladam ten film setny raz
a ktora to ty autorko??? po niku zgaduje ze blondynka z kreconymi wlosami. podbudowac sie chcesz? kolezanka faceta odbila?

Gość zazdrosnym hahahaha
ale sie ubawiłem... musze pokazać tą fotkę mojej niuni jak mnie wkurzy, pewnie ją z zazdrości rozniesie buahahahahahahahah

Gość odczynnik psi
??? One wszystkie są okropne. Z tego wniosek, ze baby mają gorszy gust niż faceci :D

a jak napiszą że ta i ta i to będziesz TY to co zrobisz? zastanów się....pójdziesz pozostałym koleżankom powiedzieć jakie one brzydkie a Ty ładna czy może wytniesz je ze zdjęcia a siebie oprawisz i postawisz na honorowym miejscu? A jak wyjdzie że Ty najbrzydsza wg komisji kafeteryjnej to co???? założysz odrębny topik że jesteś zdołowana i czujesz się brzydka?? może znajmij się czym innym co?

Gość białe sandałki rulezzzzzz
zwymiotowac można... i nadwaga dość spora u całej trójki

Gość italo disco
szczerze... to wszystkie jakies nieciekawe, a gdyby mnie zmusic sila zebym wybrala to jakos najlepiej sie prezentuje ta blondynka z lokami, ale tylko wtedy gdyby chodzila rzadziej na solarium. chociaz ja osobiscie nie lubie koszul nocnych z motywami twarzy. ta z lewej ma przynajmniej zle dobrana spodnice, przy jej budowie ciala i mocnych nogach powinna wybierac inny ksztalt spodnic i buty! ta z prawej ujdzie, ale powinna cos z wlosami zrobic... i ten komplecik tez nie ma zbyt wiele klasy w sobie, ale tragicznie nie jest. nie jestem zlosliwa, tylko szczera, opisalam co widze tu :)

Gość italo disco
aggie? widze uk w stopce, czyzby nottingham? ;)

Gość xyz go
CZY TY MASZ JAKIEŚ KOMPLEKSY PASKUDNA BLONDYNO...? PO RAZ KTÓRYŚ Z KOLEI WSTAWIAĆ TU TO BEZNADZIEJNE,OBLEŚNE I PASKUDNE ZDJĘCIE..? TWOJE KOLEŻANKI SA MILION RAZY ŁADNIEJSZE OD CIEBIE, MOZE CHCIALAS USLYSZEC ZE TO NIVY PIEKNA JESTES?????HAHA

tam akurat jeszcze nie byłam, w tym roku bedą okolice oxfordu:D a dlaczego pytasz?

Gość najfajniejszy jesttttttttttt
ten łysy facet

Gość Nie ma tu ładnych kobiet.

nadwaga? paskudy? dziewczynki nie przesadzacie troszke?:) owszem te dziewczyny to nie miss świata, ale przeciez nie jest najgorzej- uśmiechnięte, fajne:) a że nie są wychudzonymi pannami w mega modnych ciuchach- no cóż, nie każdego stać na super ubranie, czy fryzjera... a dziewczyny- gorsze widuje się na ulicy moje zdanie jest takie, że i każdym trzeba zobaczyć coś fajnego;) a te kobietki to nie puste lansiary, tylko normalne, w mmiare naturalne dziewczyny;) pozdrawiam

Gość same pokraki

Gość ta najgrubsza
i najbardziej spalona w kręconych włosach nie była czasem kiedyś na kominku?:D:D:D

Gość italo disco
poznalam w nottingham agnieszke, a wlasciwie to dwie, ktore sie przestawialy jako aggie, i widze, ze z tego samego rocznika jestes co jedna z nich :)

Gość aha i ach
Żadnej bym nie chciała gdybym byla facetem. :D :P Pospisane: zazrosny stary paszczur. Ale i tak wolę siebie. :D

Gość paróvvka
żadna się tam za dobrze nie prezentuje, ale już z braku laku najlepsza ta w czarnym. Bo ta w różowym ubrana jest jak z bazarku, cycki do pasa, a ta w szarym ma straszne włosy. Choc z kolei jej ubranie chyba jest najbardziej znosne

Gość najgorsza ta tłusta
ten spasiony tluscioch typowa skwara w zniszczonych spalonych blond lokach to po raz setny wystawia tu swoja spasiona twarz do oceny :O

naprawdę jestem przerażona, opamiętajcie się:) ta dziewczyna w lokach SPASIONA? NADWAGA? przesadzacie, i to grubo, ona wazy może 55-57 kg...i to jest nadwaga???

Gość ta najgrubsza
a ta w czerwonym kubraczku wygląda jak sierotka marysia, fryzura jeszcze bardziej potęguje tą tezę. Pasztetum w czarnym to w ogóle już jakiś mops, kto ją uczył ubierać?!:o Szczera prawda, nie ma się co obrażać, bierzcie się za siebie bo marny wasz los, amen🖐️