Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurls.08

KTÓRA Z DZIEWCZN ZE ZDJĘCIA WASZYM ZDANIEM NAJLEPIEJ SIĘ PREZENTUJE?:) FOTO

Polecane posty

poznalam w nottingham agnieszke, a wlasciwie to dwie, ktore sie przestawialy jako aggie, i widze, ze z tego samego rocznika jestes co jedna z nich angole tak mówią do mnie;) wszystko lepsze od: 'aniezka':O sorry za offtop w tym poważnym temacie

Gość fajnymietek
żadna mi się nie podoba. Nie widzę tu żadnej laski i żadna nie jest dobrze ubrana. A blondyna ma twarz czerwoną jak burak - tragedia. Dziwczyno - mniej solarium. No sorry ale nic dobrego o was napisać nie można.

Gość ojjewke
ta tłusta po lewej - widac ze sobie mysli kto ona to nie jest, ubrac sie nie umie kompletnie blondyna z kreconymi wlosami- fryzurą chciala ukryc odrosty aale jej sie nie udalo, solarium odwiedza codziennie, choc ubranie ją troche podbudowuje w czerownym- się troooche rozkraczyła, moze transwestyta, nie wiem.....po twarzy najbrzydsza, okropna fryzura,....

Gość @ to ja
Ja tam nie widzę żadnej LASECZKI

Gość uwazam ze 99% dziewczyn
z kafeterii wyglada gorzej laski są fajne, zadbane, uśmiechnięte. a tutaj siedza zazdrosne stare debilki, ktore tylko ptarzą , żeby wbić komuś szpileczke;) oczywiscie, mozna napisac- nie podoba mi sie spodnica, bo jej dlugosc nie jest korzystna dla nóg-tak jak niektózy piszą ale te komentarze-spaiona, pasztet, świadczą o osobie piszacej

Gość ojjewke
tak, zwlaszcza jak sie ubiera bialy stanik do czarnej bluzkiii :/

Gość Metafashion
No niestety zadna. w ogole nie zadbane jestescie kobietki. Ta z lokami- ma spalone wlosy i spalone cialo. no i trochę powinna zrzucić, bo do zgrabnych nie nalezy. ta po prawej natomiast wygląda bardzo staro, ma męskie łydki, fatalnie dobrany stroj- tandeta az razi. najnormalniej wygląda dziewczyna po lewej, przynajmniej nie jest spalona. nie powinna jednak wiązac wlosow w kucyk bo ma pucołowatą buzię i tylko to podkresla. stroj niestety tez fatalnie dobrany do jej grubej sylwetki. nie powinna nosic ramiączek bo ma szerokie barki i grube ręce. rękawek powinien byc. sukienka za krotka- bo niestety nogi nie sa zgrabne, a bialy pasek tylko zwraca uwagę na brzuch, ktory jest nieciekawy

Gość multimedia
mysle, ze wszystkie sa przecietnej, normalnej urody nie powalaja na kolana, ale tez nie zwalaja z nog :-) ogolnie wszystkie wygladaja na sympatyczne, radosne osoby - to najwazniejsze nie podoba mi sie tylko spalona skora kolezanki w srodku i Wasze fryzury - zrobcie cos z wlosami reszta ok pozdrowki

Gość kaffffcia
wszystkie brzydkie i od razu mowie ze nie jestem starsza i zazdrosna a wrecz przeciwnie. po prostu pisze szczerze

Gość gh
wszystkie okropne

ale na zdjeciu nie ma zadnej laseczki, tylko 3 dziewczny z nadwaga plus jedna jest spalona na mahon, druga ciuchy do dupy, a trzecia ciuchy do dupy i taka mycha. Nic ciekawego :O

Gość blondynka w lokach jest ladna
i zgrabna, na pewno U FACETOW MA POWODZENIE, I MEZCZYZNI LUBIA TAKIE KOBNOIETKI, A U WAS BUDZI NEGATYWNE EMOCJE PRZEZ ZAZDROSC!

Gość myszaczekk
żadna nie jest ładna. A najgorsze że żadna nie ma nawet odrobiny dobrego gustu. Wystarczy popatrzeć na ciuchy i fryzury okropne!