Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate2010

Chyba oszaleję :(

Polecane posty

Gość Kate2010

Mam problem. Mój chłopak pieścił mnie palcami. W tym czasie miał wytrysk. Nie wiemy dokladnie gdzie wytrysnął. Poczułam napewno na nodze i na kołdrze, którą później sie przykryłam. Czy mogło dojsc do zapłodnienia?

Gość novynettkaaaa
jesli przeniosl nasienie na palcach do Twojej pochwy to możliwe. Raczej mało prawdopodobne. Plemniki nie przelecą z kołdry do Ciebie :P z uda też sie taam nie dostana.

Gość Kate2010
W ogóle to mam bardzo nieregularny okres. czasami mam co 29 dni, czasmai co 36 a ostatnio nawet dostałam po 42 dniach. Teraz nie mam juz od 44 dni. To zdarzenie miało miejsce jakieś 17 dni temu. Ostatnie 10 dni miałam duzy stres, bardzo chodzilam zdenerwowana inna sytuacją. Nie mam żadnych objawów. Żadnych wymotów, żadnych zachcianek, żadnego bólu piersi. Wiec sama nie wiem co jest

Gość Kate2010
Już po tym co się stało, ni włożył mi palców ponownie. Może polozyl dłoń na nogach, moze obok, ale napewno nie do srodka głęboko

Gość Kate2010
Tak jak pisałam wyżej ostatni okres miałam 44 dni. Więc dlatego sie obawiam. Ale dwa miesiace temu mialam przerwę 42 dni dokładnie. W ostatnim tygodniu miałam bardzo stresujacy okres w swoim zyciu inna sprawą. Cały czas o tym myslałam i byłam znerwicowana. Moze opóxnienie okresu tym jest spowodowane

Gość malaladypank
Ej po co 15 watków zakładasz i piszesz na nich to samo?

Gość novynettkaaaa
jesli nie mial kontaktow z Tobą to jak moze dojsc do zaplodnienia?