Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytajcie a uwierzycie....

ONA JUŻ W STYCZNIU wiedziała ŻE BĘDZIE ŻAŁOBA NARODOWA

Polecane posty

Gość tez mi ich żal
Stare

Gość przeczytajcie a uwierzycie....
trzeba przeczytać do końca cytuję: Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! ona to napisała w styczniu

Gość ciary mi przeszly.

Gość o bez kitu masakra
mi sie normalnie link otworzył współczuje dziewczynie ze ma taki dar

Gość skopiowane
[05.01.10, 15:02]niech mi ktos do cholery uwierzy!!mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy! Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

Gość straszne tez jej wspolczuje
ciary same przechodzą.

Gość jajajaajjajajajajaja
a ja słyszałam że to ściema, ktoś to napisał już po tych wydarzeniach

Gość jak mialby ktos to napisac

Gość hjghjfhfg
no przecież daty chyba sobie nikt wstecz nie wpisał

Gość to jest strzane...
w lipcu ma być żałoba narodowa?????????????????? boże ja z domu nie wychodzę!!!!!

Gość le nio z
ja myślę ze w lipcu będzie żałoba po żołnierzach z Afg :( ale może się mylę

Gość oj tumany tumany
tak to prawda, że to ściema, to jakiś koleś informatyk zhackował stronkę (samosia to nie jest twierdza nie do pokonaia) miała słabe zabezpieczenia a wy w w gacie robicie...

Gość chyba nie przeczy
chyba nie przeczytales wszystkich wpisów ...tez w styczniu wpisywali sie inni ludzie ktorzy jej wierzyli lub tez nie niektorzy wpisali stronke do ulubionych i czekali do kwietnia czy to sie sprawdzi...oni tez zmienili daty?

Gość ynformatik
na pewno to nie robota z zewnatrz, ale jesli juz to krecia robota wewnatrz wystarczy spojrzec na identyfikatory odpowiedzi sa chronologiczne i zgodne z czasem trzeba bylo sie niezle nastarac by to spreparowac ale co ja wam bede gadal wiecie lepiej...

Gość klejka
no to jak? prawda czy nie bo sie obawiam :/

Gość ynformatik
mowie tylko, ze jesli podroba, to ktos mozolnie musial kompletowac nieuzywane identyfikatory odpowiedzi i na powrot je użyć (jesli w ogole na samosi sa takie, a pewnie sa, bo mozna zglosic do usuniecia, jednak jest pytanie, czy zgloszone usuwaja, czy tylko deaktywuja a trzymaja w jakichs tam celach, no ale takie zdeaktywowane tez mozna bylo uzyc). nie powiem, czy prawda, czy falsz, o to mozesz zapytac prowadzacych strone ale oryginalnego (a nie cytowanego) posta "z przepowiednia" nie widze - moze ktos go zglosil :)

Gość to prawda jest nie zaden kit

Gość niby jest tak ze
ta dziewczyna o tych swoich jazdach pisze o 15.02 naśmiewają się z niej i o 15.06 pisze: Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! nie wiem teraz czy to na pewno kit, hmmm, trzeba poczekać do końca lipca

Gość blaja
Przewidziała niby śmierć muzyka o polskich korzeniach, właśnie jest na onet.pl napisane o muzyku który zmarł i ma polskie korzenie.

Gość robertcb
Ciekawym przykładem jest powieść Futility Morgana Robertsona z 1898r. o katastrofie Titana. Tu macie naukowe wyjasnienie snów proroczych w oparciu o fizykę kwantową, w tym teorię Everetta. http://radioamator.elektroda.eu/swiadomosc.html lub wpiszcie w wyszukiwarkę: świadomość to nie mózg