Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł, Małopolska

Dziwe zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość Paweł, Małopolska

Kilka dni temu poznałem na czacie fajną dziewczynę, miała 24 lata, pisaliśmy ze sobą, później na gg, w końcu esemesy. Wczoraj przyznałem się jej, że nie mam 27 lat, jak podawałem, tylko 15. Nazwała mnie jakimś dzieckiem neo, czy jakoś tak. Od tamtej pory nie odzywa się, jakby urwała kontakt. O co jej chodzi?? Czy wiek to wszystko??

Gość Paweł, Małopolska
Ale czy to może być przyczyną zerwania kontaktu??? Nie ukrywam, że skrycie liczyłem na coś więcej...

Pewnie ze masz szanse. Bedzie Ci pomagala odrabiac leeekcje, pojezdzicie na rowerach, pogracie na komputerze w simsyyyy. Bedziesz jej sie zwierzal jaka ocene dostales w szkole. Na Twoim miejscu zarywal bym do niej. Nie czekaj!

Gość Paweł, Małopolska
Zrozumiałem, że nie potrzebuję kobiet. Moją jedyną miłością jest wibrator analny z poczwórnym turbodoładowaniem i mini reaktorem atomowym.

Gość Paweł, Małopolska
Wąsy mam, małe, ale mi wiąż rosną... A co do lekcji to pewnie, dobrze się uczę, chwaliłbym się jej-a co! Poza tym mam już swoje lata i chciałbym poczuć, co to znaczy mieć kobietę...

Gość Paweł, Małopolska
Nie wiem, kto pisze jako ja, ale to nie ja...

Gość szejku on nie chce grac
w simsy ,juz predzej w single ,czytaj miedzy wierszami

"Poza tym mam już swoje lata" ahahahaha dobre:P:P:P Ona ma 24 l.i wg. Ciebie miala by sie spotkac z kims kto ma 15 lat? Mlody.....do lekcji:P hehehehehe Napisales jeszcze "Nazwała mnie jakimś dzieckiem neo, czy jakoś tak." i ma racje:D

Gość Paweł, Małopolska
Poza tym czuję taką chęć, jakby potrzebę... Czy ja wiem...dotyku, może nawet przytulenia... Co złego w tym, że mam 15 lat- w końcu jestem już w gimnazjum-nie???

szlag. Nie wiem czy to podszywy czy te 15 lat to tez zawyzyles sobie :D Ja taki glupi w wieku 15 lat nie bylem. Jestem tego pewien ;D

Gość cała w chmurach
liczyłeś na coś więcej ale ją okłamałeś już samo to może byc przyczyną zerwania znajomości

Gość Paweł, Małopolska
Ostatnia nasza rozmowa dotyczyla srania na klatke piersiowa, nie wiem, moze to ja przerazilo? Co prawda mam 15 lat, ale jestem powazny gosc- juz wiem, ze np mozna sobie wlozyc piesc w dupe...

Gość odczynnik psi
Znudziło mi się pobudzanie mojej prostaty szczotką do zębów... chcę wiedziec co to miłośc analna...

Gość Paweł, Małopolska
No okłamałem, ale chciałbym to naprawić-a ona nie chce chyba mnie zanać...

Gość Paweł, Małopolska
Kto pisze jak ja, kiedy nie ja piszę??? No co jest???

Gość prawdziwa owieczka
Spotkaj się może z koleżanką z gimnazjum a nie za dorosłe kobiety się bierzesz :( jesteś pożądliwy MOIM ZDANIEM :(

Gość Paweł, Małopolska
Wezcie idzcie sobie wy podszywy, ja tutaj powaznadyskusje tocze. Np chcialbym wiedziec, jak to jest wlozyc kobiecie glowe w kapsko?

Słonko piszesz, że w końcu jesteś już w gimnazjum, że chcesz poznać to znaczy mieć kobietę itd. wydaje ci się, że jesteś już dojrzały a o przejawie twojej dziecinności już świadczy fakt, że nie podałeś swojego wieku, więc o czym ona ma z tobą rozmawiać? Zainteresuj się koleżankami w swoim wieku...

Gość Paweł, Małopolska
Co to jest kapsko? Nie wiem?? Chyba tak mówi maślana- w kapsko dziuni??? A za koleżanki? Nie... Ona mi się spodobała... Chyba ją pokochałem......

Gość Paweł, Małopolska
poza tym mam już wytrysk i moja pałka jest twarda , czyli jestem mężczyzną

Gość Paweł, Małopolska
To nie ja piszę... Plis...Przestań mnie podrabiać, gnojku!!!

Gość le nio z
1/10