Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matruska31

GINEKOLOG Piotrków Tryb ???

Polecane posty

Gość Matruska31

Jakiego polecacie ginekologa do prowadzenia ciąży w Piotrkowie, jaki ma gabinet (wyposażenie, usg), ile kosztuje wizyta, gdzie przyjmuje, jakie ma cechy charakteru itp.

Gość Oliwkkkaaa
Ja chodziłam do dr Haze, na Ryneczku. Jak o każdym lekarzu są i o nim różne opinie, jednak dla mnie był zawsze miły, dokładnie bada, co wizyta na fotelu, ma usg - też parę razy robił (robi usg dopochwowe ciąże może stwierdzic ok 5-6 tyg już), ktg. Nie wiem jak można chodzić do lekarza (dr Przybył) u nas nie bada na fotelu, rozumiem, ze może są zwolenniczki co nie lubią takich badań, ale w ciązy chodzi o dobro dziecka, jak np szyjka by się skracała to jak wykryje jak nie bada??? Ogólnie każdy jest dobry jak ciąża jest bez problemów. Haze uratował ciąże koleżanki, własnie dzięki usg dopochwowym, od razu przepisanym lekom, może taki był los ale gdyby nie to wczesne usg, nie dostałaby leków mogłaby starcić ciążę,,,

Gość pmm
dr. Przybył jest bardzo dobrym lekarzem. to, że nie bada na każdej wizycie to fakt.ale jednak robi to podczas ciąży kilkakrotnie i zleca różne badania. Pomocny w szpitalu-gdy coś nie tak. uratował zdrowie mojego dziecka i moje. to nie sztuka mieć dobrego lekarza, gdy wszystko jest w porządku. ludzkim jest oczekiwać, iż w razie problemów, lekarz pomoże. ja się nie zawiodłam.polecam dr Przybyła

Gość gość
A ja straciłam ciążę i w dużym stopniu dzięki dr Haze, który najpierw przepisał mi końską dawkę duphastonu a po 3 tygodniach kazał odstawić. Spadek progesteronu okazał się śmiertelny w 8tc.

Gość ancia886
Ja chodziłam do dr Hazego i serdecznie odradzam. Liczy się u niego tylko kasa pacjentka za pacjentką i żadnego wczucia w sytuację pacjentki. Przez niego zmarł mój synek nigdy mu tego nie wybaczę nie wiem jak on może spokojnie z czymś takim żyć. Ja nie jestem jedyną osobą której zrobił coś takiego. Zastanówcie się, ja też wierzyłam mu bezgranicznie.

Gość gość
jedź lepiej do łodzi

Gość gość
Witam, ile kosztuje wypisanie recepty u dr Haze? Czy za każdym razem wykonuj***adanie czy właśnie można przyjść tylko po receptę? To będzie moja pierwsza wizyta u tego lekarza z powodu przeprowadzki. Czy trzeba się zapisywać czy wystarczy isc i stanąć w kolejce?

Gość gość
Marek Kucharski.Dla mnie żenada. Byłam umówiona z tym panem na wizytę. Przyjechałam i zastałam na drzwiach karteczkę z napisem, że ,,dzisiaj nie przyjmuje". Byłam wściekła, ponieważ nie mieszkam w mieście a więc muszę dojeżdżać. Jednak pan Kucharski nie raczył nawet dać znać, że wizyta odwołana. Pomyślałam sobie jednak, że każdemu się może zdarzyć i postanowiłam dać mu jeszcze jedną szansę. Oczywiście zadzwoniłam aby zapytać czy wizyta się przekłada i czy mogę przyjechać, usłyszałam w słuchawce telefonu, że tak. Byłam więc umówiona. Przyjechałam w umówionym terminie i co? Zastałam zamknięte drzwi gabinetu. Zadzwoniłam i usłyszałam niemiłym głosem: ,,Słucham? Co? Pani była umówiona? Mnie już nie ma". No żałosne. Przekonało mnie to tylko, że nie warto iść na wizytę do tego pana.