Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telewidz....

Wole juz wiadomosci na wszystkich kanalach niz

Polecane posty

Gość telewidz....

te szmiry typu majka, pierwsza milosc, rozmowy dla cwokow.

Gość telewidz....
Kto jeszcze?

Słyszałem kiedyś w Radio wypowiedź pana Lisa który jasno dał do zrozumienia że reklamy przed programem kulturalnym nikt nie kupi bo nikt tego nie ogląda. Jak się dziś finansują media ? wiadomo.

Gość telewidz....
I tutaj akurat mial racje.

Gość łuska
ja dostaję wstrętu jak przełanczam po kanałach i widzę te głupie seriale, albo jakieś grudy dla , jak to ująłeś - aś, dla ćwoków. Wstręt mnie bierze. Dostaję wstrętu!!!!!!!

Gość telewidz....
Kiedys bylo mniej kanalow ale za to puszczano programy na ktore czekalo sie z uteskniemiem przez caly tydzien. Ich jakosc wielokrotnie przewyzszala te dzisiejsze gnioty dla cwiercinteligentow. Dlatgo niech juz puszczaja te wiadomosci.

Gość telewidz....
Kiedys bylo mniej kanalow ale za to puszczano programy na ktore czekalo sie z uteskniemiem przez caly tydzien. Ich jakosc wielokrotnie przewyzszala te dzisiejsze gnioty dla cwiercinteligentow. Dlatgo niech juz puszczaja te wiadomosci.

łuska - ''przełanczam'' ? nie ma takiego słowa w języku polskim, miałaś chyba na myśli przełączam. o losie.

łuska - ''przełanczam'' ? nie ma takiego słowa w języku polskim, miałaś chyba na myśli przełączam. o losie.

Gość łuska
Masz rację. Przełączam.

przepraszam, że poprawiam, ale strasznie mnie razi takie coś :)

Gość łuska
Te "gnioty dla ćwierćinteligentów" ktoś produkuje, bo dostał na to zamówienie. Ktoś inny to finansuje. A jeszcze ktoś inny podpisuje zgodę na puszczenie tego dla ćwierćinteligentów.

Gość wyzwolona od tv
dlatego ja nie golądam tv!!! juz wolę siedziec na Kafe ;) a tak poważnie moja przyjaciółka miała depresję, mało czasu na wszystko i nie wiedziała czemu, poszła do psychiatry, a on po rozmowie zalecił jej nietypową terpię "przez 2 tygodnie bez telewizji", potem moja psiapsiółka poczuła się wspaniale i nie oglądała tv przez 4 lata, dziś ogląda sporadycznie, jakbyście ją zapytały czy wie co to "brzydula", "majka" itp to by na 100% nie wiedziala o co kaman!!! ale ma na wszystko czas i lepiej sie czuje, wiecej zaczeła wychodzić na dwór, zapisała się na fitnes bo co miała robić wieczorami po szkole, zaczęła też rysować mangi i robić przeróbki ciuchów, a o szkole nie wspomnę. Oceny moze nie 6,5 ale 4, nieraz 5. Kto ze mną od jutra nie ogląda tv????

Gość telewidz....
Spoleczenstwo jest coraz glupsze. Ludzie nie potrafia samodzielnie myslec, a co dopiero wymagac od nich ogladania jakichs ambitniejszych programow. Dlatego nie ma sie codziwic , ze takie gnioty sie sprzedaja.

Gość telewidz....
Calkowita rezygnacja z ogladanai telewizji to tez nie jest najlepsze rozwiazanie. Czasami zdarzaja sie programy, filmy ktore warto zobaczyc. Ale prawda jest taka ze 80% tego co pokazuja to chlam.

Gość wyzwolona od tv
telewidz.... masz rację, to tv nas ogłupia!!! Ile razy yłam świadkiem jak matki z 2,3 letnimi dziecmi, a i potem większymi, siedzą całe dnie przy tv, są uzależnione od tych tasiemców i ogłupiają swoje dzieci, masakra jakaś!!!!

Gość wyzwolona od tv
mi się wydaje że 95% to chłam :(

Gość wyzwolona od tv
ja juz wolę obejżeć filmy na dvd czy ruszyć dupę do kina, i często oglądam filmy na kompie, ale samej tv jako takiej to żadko, ale zdarza mi się, a Ty telewidz..... jak masz? dużo oglądasz?

Gość telewidz....
wyzwolona od tv to juz jest jakas patologia. Ci ludzie juz pewnie nie odrozniaja co jest rzeczywistoscia a co fikcja pokazywana w telewizji :(

Gość telewidz....
Ostatnio mam troche wiecej czasu, dlatego przeznaczam automatycznie wiecej czasu na ogladanie telewizji. Jesli mam okazje to tez wole wlaczyc sobie cos na kompie i obejrzec sobie go najlepiej w towarzystwie ukochanej osoby. Teraz ogladam moze z 3 godziny dziennie. Wczesniej duzo duzo mniej.

Gość wyzwolona od tv
pomyśl sobie telewidz.... że codziennie poświęcasz 3 godziny na naukę języka angielskiego czy innego, albo na ćwiczenia fizyczne, teraz dopiero widac jak to duuuuużo czasu!!!!