Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem ekhmmmm

chyba jestem lesbijka

Polecane posty

hej, mam dziwny problem. od pewnego czasu zaczely podobac mi sie kobiety. wydaja mi sie piekniejsze od mezczyzn, wrazliwsze. w mezczyznach przeszkadza mi to ze sa czesto prymitywni, chca od razu zaciagnac do lozka. no ale kobiety nie podniecaja mnie w takim sensie jak faceci. przy facetach czuje takie pierwotne podniecenie, seks z facetami to zaspokojenie mojego popedu. natomiast kobiety mnie nie podniecaja, ale podobaja mi sie estetycznie, poza tym nawiazuje z nimi glebsze relacje emocjonalne niz z mezczyznami. czy jestem lesbijka?

Gość zo zo zo zo zo
ja mam inaczej :classic_cool: w ogóle nie lubie dziewczyn, ich charatkerów i osobowosci.. niczym mi nie imponują, ale podniecają mnie ich ciała :) (też jestem dziewczyną) i jeśli chodzi o seks, to bardzo chętnie, a jeśli o związek - to nie wyobrażam sobie takiego układu.. facet jednak, jest podatny na moje wdzięki i do wielu rzeczy mogę go przekonać, pogadać z nim, ogólnie faceci mnie fascynują tym, że są tak inni, mają zupełnie inny tok myślenia i umysły. za to tylko niektórzy podniecają mnie fizycznie.. bardziej podnieca mnie to, jak jakiś mnie uwodzi, dobiera sie do mnie itp. to nie znaczy, że jestem bi. jestem hetero, bo zakochuje sie wyłącznie w facetach.

tak, jestes hetero. a ja? homo, czy bi? bo raczej nie hetero:/

Gość hjkhkhkhkhkhk
obydwie jesteście pojebane, więc co za różnica.