Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz będzie?

prezydent zmusił pilota do lądowania?

Polecane posty

Gość i co teraz będzie?

Jeśli tak stało się jak w temacie i wyjdzie w późniejszym śledztwie to jak będziemy wyglądali prezydent zasłużony,pochowany na Wawelu winny śmierci 96 ludzi?! Była już sytuacja,że pilot sprzeciwił się Kaczyńskiemu lądowaniu i zaraz potem został zwolniony.

Gość a ja mysle ze nawet jak
by prezydent wydal taki rozkaz to oni tego nie ujawnia.

Gość hdjfhsdjfhsdi
nie gadaj głupot nikogo nie zmusił!!!!!

Gość blackkk dressss
no mógł zmusić..tylko czemu samolot leciał niżej...piloci tez narobili błędów.. moze lepiej to ujawnic niz wszczynac do wojny z rosją bo zaczyna mnie to denerwowac..najgorsze są pomówienia.. a lechowi wsjo rawno...bo nie żyje..

Gość blackkk dressss
a kto przeżył? te 3 ciężkoranne osoby to kto to był? napiszice?

Gość Bardzo ładnie zorganizowali te
19:35 [zgłoś do usunięcia] a ja mysle ze nawet jak by prezydent wydal taki rozkaz to oni tego nie ujawnia. Z całym szcunkiem dla zmarłego ale prezydent to sie mógł po dupie podrapać. Na pokładzie samolotu dowodzi kapitan załogi i nikt inny nie ma prawa wydawac rozkazow. Kaczynski nie musial osobiscie wcale naciskac na pilotow, swoje mogl zrobc "syndrom gruzinski". Po tej akcji z Tbilisi i zachowaniu Kaczynskiego po tem piloci mogli odczuwac ogromna presje zeby tam wyladowac koniecznie.

Gość oczywiście_ przecież tylko
Kaczyński chciał tak wylądować. Pilocie mieli to w dupie i cała reszta też . Weź sie opanuj

Gość blackkk dressss
ile ci piloci mieli lat? mgła...a oni lądują? a wieża mówi, że mają leciec do moskwy..to niedaleko... piloci zachowali się nieodpowiedzialnie

Gość Czytałam na jakiejś stronie
zagranicznej, że Kaczyński powiedział do pilota na sugestię, żeby lecieć na inne lotnisko: "Jestem prezydentem i mogę wylądować gdzie chcę!" Podejrzewam, że Kaczor myślał, że Rosjanie robią mu na złość tym zakazem lądowania. On wszędzie widział wrogów. Nie pomyślał, że wieża kontrolna może mieć rację. W kraju nie dowiemy się prawdy, polskie media wszystko ukryją, dlatego czytajcie zagraniczną prasę i portale!!!

Gość podczas schodzenia do lądowani
w Tbilisi powiedział do pilota, który lądowania odmówił, że oficer powinien być mniej lękliwy :D

Gość taaa koleżanka powiedziała
i zagraniczny portal wie. A podobno to Kaczyński snuł teorie spiskowe

Gość Czytałam na jakiejś stronie
No to teraz miał takiego nielękliwego :) A czy na zdrowie mu to wyszło, sami oceńcie.

Gość ale nawet jakby to sugerował
że chce lądowac to i tak nie jego wina bo na pokładzie rządzi pilot i nie musi się nikogo słuchać, nikt nie może mu rozkazywać, do niego nalezy decyzja, wiec nie ma tu żadnej winy prezydenta o ile w ogóle coś sugerował, bo przeciez jak na razi nic takiego podane nie zostało więc przestańcie pajacowac

nie o to jej chodziło;p myśle że Ty za to bardzo bystra jestes:D

Gość saazeddfdddd
niby rzadzi pilot ale Kaczynski sobie takie extra przemowienie przygotowal to wiecie by sie wnerwil gdyby sie spoznil i mogl wywierac presje bo przeciez co to za problem byl dla neigo zaden Miler dzis w Dzien dobry tvn mowil ze to mozliwe ze mogl wplynac

ale nawet jesli to co? nie do niego decyzja nalezy i tyle;]

Gość blackkk dressss
zagranicznej, że Kaczyński powiedział do pilota na sugestię, żeby lecieć na inne lotnisko: "Jestem prezydentem i mogę wylądować gdzie chcę!" Podejrzewam, że Kaczor myślał, że Rosjanie robią mu na złość tym zakazem lądowania. On wszędzie widział wrogów. Nie pomyślał, że wieża kontrolna może mieć rację. ---- W głosie tych z wieży kontrolnej..widac było, że mówią prawdę..że nie wiedzą czemu nie posłuchali.. jesli tak było to dla dobra polski i całego swiata, wole to niz wojnę, a z niedomówine tak bedzie, lepiej to ujawnic!

zreszta nie uważacie że to jest normalne że mu zależało żeby sie nie spóźnić? był poważnym człowiekiem, więc zalezało mu żeby zawsze byc na czas to nic dziwnego wg mnie

Gość blackkk dressss
miał na pieńku z rosjanami..nie lubili się za ten katyn..itp..i rok 2008..ze ruskie głupie tak sie wypowiadał.. a tu ruskie klase pokazali... lepiej ujawnic..mógł tak pomyslec, ze niby na złosc mu robią...a to nieprawda inaczej przyczepią się do tych niewinnych pilotów z wierzy kontrolnej..a to nie fair.. że oni im złe parametry podali.. a to nieprawda.. samolot wyleciał w takiej mgle...kto im na to pozwolił???? nic nie było widac... w takiej mgle ciężko autem kierowac a co dopiero samolotem... a czemu te baki z paliwem wyrzucili???? Bo co? bo wiedzieli, że lądowanie może byc ciężkie??? po dokumentalnych filmach Katastrofy w przestworzach wiem.., że jesli pilot czuje siłę..i jest pewny tego co robi katastrofa wychodzi inaczej..a jak pilot się boi..nie jest pewny to panika robi swoje..

Gość ale spójrzcie z tej strony
pilot sam podejmuje decyzję-to prawda,ale może bał się ,że jak nie wyląduje to go zwolnią,miał w pamięci niedawną sytuację z Gruzji i mógł ulec.A przecież każdy z nas jak ma dobrą pracę boi się ,że ją straci. http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość blackkk dressss
No i wszyscy to rozumiemy..ze pilot nie chcial pracy stracic a lech sie spoznic..ale jak tego nie podadzą..to niestety beda insyuacje..beda sokrazenia niewinnych ludzi..rosjan itp na co nam to? ci co nie zyja im juz nic nie pomoze... a nam po co złe stosunki??

Gość Obawiam się, że
jeśli to będzie wina prezydenta to tego nie ujawnią. Jestem tego w 100 % pewna. Jeśli już to zgonią winę na pilota :o

Gość podobno to Kaczyński
wietrzył spiski i zasadzki. Ale wy jesteście 100procentowo w tym

Gość mozna tylko spekulowac
ale nie sądze aby ktokolwiek wywieral nacisk na pilotow. sami poczuli sie pod presją.

Gość TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO PRAWDA! ZMUSIŁ PILOTA A TERAZ W NAGRODĘ NA WAWEL???

Gość upssss
zdolny do tego raz to zrobił mógł teraz

Gość i co teraz będzie?