Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

Dlaczego niektorzy faceci lubia grube kobiety?

Polecane posty

Nie chodzi mi o taka z 80kg tylko ponad 100kg czy 150.,200.....ktore ledwo co wstaja z lozka?Co jest w tym tak podniecajace przeciez ona ani poskakac nie moze ani nic!ci ktorzy lubia naprawde takie grube prosze o szczera odpowiedz

Gość prawiczek maciej
niewiem ja 25 kwietnia koncze 35 lat i jestem prawiczkiem szczerze

Gość True Madafaka Kalafior
Rozumiem Maciej że to forma autopromocji połączona z prośbą o zlitowanie się?

Gość prawiczek maciej
w pewnym sensie tak

Godność odzyskaj... Ja też jestem prawiczkiem, a się z tym nie obnoszę jak kura z jajem, to czego nie masz na ciele - nadrabiaj osobowością, to czego nie masz w osobowości - nadrabiaj ciałem. A co do tematu - są różne gusta. Co z tego że sobie ani nie poskacze, ani nic, skoro to może być jakaś przygoda (dla niektórych), nowość, coś nieznanego, coś wartego spróbowania. I może ktoś zagustuje - bo lubi się do ciałka przytulić... No to taki gust już zostaje. I tyle.

Gość Meeelllisssaaa
Może dla tego , że mają zajebisty charkter :P Szczerze mówiąc to nie wiem. Sama sie dziwie, jest u mnie w pracy laska co waży ponad stówke, fakt z buzi jest ładna, ale ciało jej się wszędzie wylewa a ma chłopaka, a ja niczego sobie dziewczyna nadal jestem sama :D

podnieca ich fakt niedolęznosci tych kobiet, tego ze w pewien sposob ona muszą byc im ulegle, same nie są w stanie nic zrobic. to są tzw "feedersi" i to jest zaburzenie psyh. tych mężczyzn.

Gość prawiczek maciej
to poprostu moja desperacja to wołanie o pomoc

Nikt ci nie pomoże jeśli sam sobie najpierw nie pomożesz. Nie możesz najpierw znaleźć jakiejś kobiety, z którą mógłbyś przynajmniej szczerze, otwarcie i ze szczegółami porozmawiać o tym, co cię dręczy? Musisz się ogarnąć, jakiś plan działania, jakieś cele. A nie... Dobra, koniec off topu.

Gość Meeelllisssaaa
Maciej nadzejdzie kiedyś czas kiedys sobie poru. chasz :SD:D:D:D:

astrin zaczynam kumac tez tak myslalam ze faceci lubia takich bo moga robic z nimi co chca!podniosa brzuch i wala jak moga tylko co taki kutasek zrobic moze pod tym sadlem?ani mu loda zrobic nie moze bo zmeczona ani nie pojezdzi bo padlaby po 3 ruchach taka trzeba tylko obslugiwac i co chwile chipsy przynosic i pare talerzy zarcia!dla mnie to sa chore kobiety a faceci co lubia takich maja cos z psychika !

Gość Meeelllisssaaa
to jest obrzydliwe :O

obrzydliwe ale prawdziwe.......ogladalam czasem takie programy ze kobiety tyly ponad 100kg czy 200 by wazyc te 500kg dla ich facetow!im grubsza tym lepsza byla nie mowiac o tym jak taka baba moze smierdziec w lato w tym lozku!

Gość prawiczek maciej
mam jeszcze jakies szanse jestem bardzo niesmiały