Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka89

Dlaczego męższczzni to odwrotowcy??????

Polecane posty

Gość biedronka89

Jak byłam w Polsce, a nie widzimy się już rok to mówił jak kocha itp.............jeszcze 2 miesiące temu tak sądził, a teraz gdy wracam do Angli to zgadza się na to że możemy być tylko przyjaciółmi. Oczywiście ja zgadzam się na taki układ bo bardzo mnie zranił i nie mogę z nim być, choć czuję coś do niego. Chcę mnie odebrać z lotniska, nie może się doczekać spotkania itp ale my możemy być tylko przyjaciółmi i to wszystko. Poprostu zastanawiam mnie no co się stało że od paru miesięcu nie wyznaje mi takich uczuć a teraz gdy tam wracam on zgadza się na to żebyśmy zostali przyjaciółmi. Dziwi mnie taki zbieg zdarzeń.....jacy Ci męższczyzni są dziwni........jak myślicie co mu chodzi po głowie???? z pozdrowieniami:):)

Gość odczynnik psi
Wiele razy to słyszałem...o kobietach :classic_cool: Nie wiem skąd taka potrzeba u ludzi by generalizowac przeciwną płec a swoją uważac za niewinną, pewnie sposób dowartościowywania się. Trafiłaś na frajera i tyle. P.S. Polecam słownik ortograficzny :classic_cool:

Gość biedronka89
słownik??? dla mnie nie widzę błędów

Gość odczynnik psi
No, dlatego polecam słownik :D🖐️

Gość biedronka89
Nie uważam się za niewinną i nie ma potrzeby abym się miała dowortościowywać, poprostu tak pytam, bo sobie rozmyślam, uwielbiam te forum, bo można sobie poplotkować o różnych rzeczach........pozdrowionka:)

Gość biedronka89
a no tak sorry, ale to nie błąd tylko pomyłka heh i jeszcze w temacie ufff , ale wstyd:(