Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana7

syndi a microgynon

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie. Przez rok czasu bralam syndi 35 jednak bardzo szkodzi watrobie i pani ginekolog przepsiala mi microgynon 21. Powiedziala rowniez, ze mam zrobic normalna 7-dniowa przerwe i zaczac brac nowe tabletki. Naczytalam sie w necie, ze powinnam wziasc nowe bez zadnej przerwy. co robic? czy to cos zmieni? chodzi mi o zabezpieczenie

Gość lepiej
posłuchaj pani ginekolog

diane powinno się ( zaleca się ) brać 6 msć potem przerwa i po jakims czasie zrobić powrót do syndi rozumiem ze bierzesz bo masz trądzik

a co do zabezpieczenia hm... mi zawsze gin mówi że bez przerwy zmieniać opakowania aczkolwiek zrobienie przerw nie zaburzy zabezpieczenia

nie wlasnie nie mam tradziku, chcoiaz super gladkiej cery tez nie mialam. bralam bo sa tanie, a przede wszystkim zalezy mi na zabezpieczeniu, po to biore tabletki anty. jednak zastanawiam sie co z ta przerwa. dzisiaj minela 7 dniowa przerwa i zazylam ta tabletke, jednak nie wiem czy nie powinnam nie robic tej przerwy, ale coz, stalo sie

nie , nie są złe aczkolwiek maja duże dawki hormonów brałam je kiedyś nie mialm nic ubocznego ale jakoś mi nie pasują i biorę inne

no małej dawki nie mają choc rozumiem że i finanse grały role ja dodam od siebie ze regulon jest świetny