Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmkk

strach cwiczyc

Polecane posty

Gość hmmmmmkk

boje sie ze czesc tkanki tluszczowej zamieni sie w miesnie i bedzie tylko jedrna a nie szczuplutka, no masywne nogi... co o tym sadzicie?

Gość hmmmmmkk
i tak bede cwiczyc...juz przestancie z tym wyladowywaniem zlosci na forum...:/ to zalosne ale chcialam tylko pocieszenia ze zachowam kobieca delikatnosc a nie bede umiesniona baba :/

Gość ahaaaaaaaada
Bo teraz masz masywne nogi z nadmiaru mięśni może? :o dziecko, żeby naprawdę rozbudować mięśnie to trzeba pakować z ciężarami wielkości Twojej wagi ciała - ćwiczysz tak?

Gość hmmmmmkk
ech po prostu chce cwiczyc dosyc intensywnie a mam dosyc mocna budowe (nie mowie o grubosci) i po prostu chce by tkuszcz sie spalal a miesni zamiast niego nie przybylo nie chce wygladac tak samo tylko ze jedrniej chce byc maksymalnie chuda

Gość hmmmmmkk
qwczesniej wygladala lepiej.. teraz ma za grube uda i ramiona... choc nie jest zle

Gość kasiabasuia
Niby jakbys miała miec miesnie?:P Ja Ćwiczylam na mase i malo mi to pomoglo.jakie ćwiczenia miałabys robic?

Gość ahaaaaaaaada
Za grube?? przecież ona wygląda o kilka kilogramów lżej niż przed :D A ręce to jej się właśnie bardzo ładne zrobiły - wyrzeźbione, widać, że nie ma tłuszczu na nich.

Gość biedronka89
Ćwicz ćwicz i nic się nie bój ja też ćwicze ale tylko po to by ujędrnić nogi i dla dobrego samopoczucia..........

Gość gggg888
po pierwsze tkanka tłuszczowa nie może zamienić się w mięśniową, bo tworzą je zupełnie inne rodzaje komórek. może również obawiasz się, że mózg zamieni ci się w wątrobę? poza tym osmieszasz się tym tematem. pewnie należysz do tych dziewczyn co zawsze były 'niedysponowane' na w-fie i wydaje ci się, że od machnięcia kilku przysiadów rosną monstrualne mięśnie. jak rzeczywiście chcesz ćwiczyc, to najpierw poczytaj na ten temat, a jak tak umierasz ze strachu, to siedź dalej na kanapie, bo mięśnie z łatwością można ukryć pod tłuszczem- na pewno nikt ich nigdy nie ujrzy