Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrny pierścionek

30latka, rozwódka, bezdzietna, samodzielna i co dalej?

Polecane posty

Gość srebrny pierścionek

:( Kupiłam mieszkanie, właśnie trwa w nim remont. Dzisiaj byłam wybierać meble kuchenne, panele itd. Lada dzień biorę rozwód. Mam super pracę. I chyba partnera, bo niedługo wyjeżdża za granicę, więc nie wiem czy to przetrwa, a jesteśmy ze sobą dopiero 4 m-ce. Łzy same ciągle mi lecą, bo dla kogo to nowe mieszkanie? :( Do kogo się przytulić w nocy? Do kogo zadzwonić gdy, ot tak po prostu źle. Pomijam znajomych, bo nic i nikt nie zastąpi drugiej połowy. Nie jestem typem feministki ale mam silny charakter. :( Czy ktoś rzucił na mnie klątwę? Niczego mi nie brakuje, tylko JEGO :(

Gość a dlaczego on wyjeżdza?

Gość srebrny pierścionek
Do pracy :(

Gość ale mi dzis smutno
no tak, bo to mieszkanie ma nie byc twoje tylko dla kogos, nie? poza tym faktycznie masz straszne zycie, np jakbys byla bez pracy, wlasnego mieszkania za to z bachorem na karku to by bylo super!! puknij sie !

to nie pozwól mu jechać

Gość srebrny pierścionek
On mówi, że musi pojechać, bo nic nie ma i jako mężczyzna czuje się niekomfortowo. Bo mając ponad 30 lat, ma tylko auto i kilkanaście tysięcy na lokacie. Tłumaczyłam, że pieniądze, to nie wszystko ale mówi, że musi spróbować na jakiś czas. Jednak, jak znam moje szczęscie, to związek nie przetrwa.

porażka. Z samochodem i kilkoma stówkami na lokacie można i w polsce coś osiągnąć :o

Gość srebrny pierścionek
Też mu to tłumaczyłam :( :o i po takim moim tłumaczeniu jest jedniodniowa zmiana, szuka lepszej pracy, a na następny dzień, że on za 2 tys. nie będzie pracował :o

no to chyba używasz słabych argumentów :(

Gość srebrny pierścionek
uważam, że nic na siłę :(

a czasami niestety trzeba

Znamy polskie baby znamy, pierwsza zmiana zdań i argumenty: "wypierdalaj z domu". Jeśli mieszkanie jest twoje i kupione przed ślubem, to facet nie wyrobi zanim nie kupi własnego. I chwała mu za to. A zarabianie 2k w wieku 30 lat faktycznie potrafi dobić.

Gość srebrny pierścionek
...no ale mógł o tym wcześniej pomyśleć, że czas biegnie, że będzie chciał założyć rodzinę, a nie po 30 dopiero się obudził :o wcześniej utrzymywałam męża :o dlaczego kobieta może byćzaradna, a facet nie?

On mówi, że musi pojechać, bo nic nie ma i jako mężczyzna czuje się niekomfortowo. Bo mając ponad 30 lat, ma tylko auto i kilkanaście tysięcy na lokacie." to niech sie cieszy :) Niektórzy w jego wieku maja tylko swojego gnata w ręku podczas codziennych wieczornych posiedzeń przed stronami Red Tube :) a co do mieszkania no to cóż ... Ja jak remontowałem swoje to robiłem to dla siebie to chyba oczywiste :)

srebrny pierścionek => Przecież widać, że ci na facecie nie zależy tylko na mężu i bachorze. Z jednej strony nim gardzisz, z drugiej potrzebujesz, byle jakiego, byle był. Tobie kobieto zegar biologiczny bije i we siwiejącym łbie się pierdoli. Szukaj zaradnego.

Gość głupota nie boli
30 lat i rozwodka, mówi samo za siebie!!!

Gość ja powiem tak......
wiesz nie chcę Cię dołować ale raczej facetowi na Tobie nie zależy ...skoro ma dobry samochód parę tysięcy na koncie to nie jest tak źle i jakby na prawdę chciał z Tobą być to by został i tutaj na miejscu znalazł pracę nic na siłę nie zrobisz ...to dorosły facet jak taką decyzję podjął cóż musisz ją uszanować ...poczekaj trochę a zobaczysz jak to będzie po jego wyjeździe czy będzie się starał utrzymać kontakt ...będzie pokazywał że tęskni że chce być mimo wszytko z Tobą a jak nie trudno na pewno ułożysz sobie w końcu życie...jesteś jeszcze młodą osobą tylko musisz wyluzować głupota nie boli...a dlaczego zaraz tak piszesz co z tego że autorka w wieku 30 lat jest już po rozwodzie nie ułożyło jej się to ma prawo do szczęśliwego życia u boku kogoś innego ...nie oceniaj innych jak nie znasz powodów