Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina 35 zszokowana

Moj były robi karierę, a ja mam mętlik w głowie

Polecane posty

Rozstaliśmy się rok temu, ciagłe kłótnie,więszkosc z mojego powodu bo nie mam łatwego charakteru. Pewnego dnia spakowal sie i wyszedl. Moje mysli o nim nie trwały długo. Poznałam kogoś jeszcze będąc z nim w związku. Moj ex gdy bylismy razem był gruby, ubierał się dennie, trochę wsiowo, miał nijaką fryzurę, zniszczoną cerę i marną pracę. Nie miał ani auta ani domu. Gdy sie z nim rozstawąłam sumienie mialam czyste. I nagle po roku niewidzenia spotkalismy sie. MALO CO NIE PADŁAM TRUPEM! Zobaczyłam go jak wychodzi z banku, ledwo go poznalam. Wyglądał fantastycznie po prostu,mowe mi odjęło.Byl zajebiscie ubrany, mial piekny plaszcz, spodnie i buty,absolutnie nie kupione w polsce. No i wsiadal do nowego mercedesa. Zobaczyl mnie i pomahał ręką, podeszlam pogadalismy.Lekko opalony,ale nie jest to opalenizna z solarium, twarz szczupła, niewiele zmarszczek (musial usunać), zęby biale, paznokcie manicure widac od razu. Okazalo sie ze ma firmę doradczą, robi doktorat, jezu ma kupe kasy. To zupelnie ktos inny. poczulam sie dziwnie,okropnie, gdy wrocilam do domu patzryma w lustro czulam sie ohydna, paskudna,stara. A przeciez wygladam super.Jak mozna w ork tak sie zmienic? nic nie rozumiem, to przechodzi moje wyobrazenie.

Gość mapisz lepsze prowo
nie wierze, ze na tym swiecie istnieja tak denne kobiety, zeby pisac o swoich bylych obojetnie jak im wczesniej ze soba bylo. :P

Gość ererrtereet
on nie miał nic - ty spotykałaś się z innym w międzyczasie i odeszłaś od niego mając "czyste sumienie". po czasie on stanął na nogi a ciebie zatkało. widocznie twoja osoba mu nie służyła skoro rozwinął skrzydła jak odeszłaś od niego. jakoś wcześniej cię nie interesował a teraz wielkie oczy robisz. jemu gratulacje się należą a tobie kop w zad.

Gość TO PROWOKACJA..
MARNA ZRESZTA :classic_cool:

Gość ukolka srolka wiolka
z moim bylym bylo identycznie. Zostawilam go byl niezaradny, a potem znajomi mi powiedzieli,ze zarabia duzo kasy i jest jakas tam wazna figura w warszawie. Rbil to podobno zeby mi zaimponowac i zebym do niego wrocila. Spotkalismy sie a mi az szczena opadla,nawet fryzurę mial inną.Wyglal super. Poczulam w srodku cos cieplego, zaczynal mi sie podobac i to bardzo. Ale okazalo sie, ze w nim sie wypalilo uczucie. W ferworze zarabiania kasy i kariery szybko przeszla mu milosc. Teraz ma zone i dziecko, jest sczzesliwy, a ja dalej sama, eh, a lat coraz wiecej, a wartosciowych i odpowiedzialnych facetow coraz mnie DZIEWCZYNY, MOTYWUJCIE SWOICH FACETOW, A NIE RZUCAJCIE

najgorsze jest to,ze on miał penisa 29 cm,a moj obecny ma tylko 21 i jak mi wklada w odbyt to prawie go nie czuję. No i moj ex tylko 4 razy przy mnie pierdnął, a moj obecny nawet robi kupę przy mnie, załamka

Zapewne nowa kobieta go tak odmieniła i teraz Ciebie zazdrość zżera, że nie Ty :)

Gość ererrtereet
dobre! ;)

Gość zo zo zo zo zo
zwróciła uwagę na manicure! :o przy opalonej skórze zęby wydają się bielsze, tak samo przy ciemniejszych ustach - to jest złudzenie optyczne.