Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwisz sie wygadał

DZIWISZ powiedział w TV ze to rodzina chciała....

Polecane posty

Gość dziwisz sie wygadał

pochować prezydenta na wawelu!! wstyd...czy oni nie mają za grosz skromności????co za ludzie...:-o

Gość dziwisz sie wygadał
myslalam ze moze to dziwisz taką nieprzemyslana decyzje podjoł a tu wyszlo szydlo z worka:-o

Gość lala pala kok
a kaczynscy (w sumie kaczynski) mowi, ze to nie on o tym zadecydowal, tylko wyrazil zgode :O nic sie nie zmienil...

Gość jarecki nie ma skromnosci
ma rozbuchane ego :O Dziwie sie ze corka nie zaprotestowala, koncu glupia nie jest i wie jakie byly notowania tatuska w Polsce.

Gość lala pala kok
pewnie nie miala nic do powiedzenia, albo nie jest nawet w stanie o tym myslec i jarek podjal decyzje za ich wszystkich

Gość dziwisz sie wygadał
ja tez dzis slyszlam ze to nie rodzina tak chciala ale otrzymala taka propozycje...a tu prosze dziwisz mowi co innego.... ale robia z siebie pośmiewisko...zero taktu, zero skromności.....

Gość sddsds
Dziwisz zlozyl taka propozycje, czytalem wywiad i slyszalem w telewizji jak powiedzial ze sam zaproponowal i rodzina miala sie zastanowic, teraz znowu mowi inaczej ?

Gość sisila
przecież od początku mówili że to była decyzja rodziny :o

Gość odczynnik psi
Zwala winę jeden na drugiego, oto wasz bohaterski kaczor nr.2 oraz sługus Dziwisz :D🖐️

Gość dziwisz sie wygadał
sddds przed godzina dziwisz w tvn 24 tlumaczyl sie ze to nie byla jego decyzja a prosba rodziny zmarlego

Gość czyli jareczka

Gość dziwisz sie wygadał
sisila nieprawda...dzis mowili ze to byla propozycja ktora rodzina ostatecznie rpzyjeła.A prawda jest taka ze to oni z taka propozycja wyskoczyli do dziwisza....

Gość lala pala kok
nikt sie teraz nie chce przyznac bo im jest glupio po prostu

Gość sddsds
Ja sie tam klocil nie bede ale jezeli to prawda a nie chcial to powinien byc bardziej asertywny bo niedlugo to beda tam chowac kazdego.

Gość dziwisz sie wygadał
jestem zbulwersowana ta decyzją pochowania go na wawelu ale teraz po tym co powiedział dziwisz jestem zniesmaczona.Co jak co ale to już jest przegięcie wywierana presji na pochowanie prezydenta na wawelu....a coz on takiego dokonał zeby go tam chowali?:-o

Słuchajcie pewnie im ktoś zaproponował , a oni? pomyślcie w jakim są stanie psychicznym, patrząc na Jarka (oczywiście bez obrazy) od razu rzuca się w oczy że jest na jakiś tabsach uspokajających. Przecież oni są w takim stanie że nie kumają co się dzieje.

Gość dziwisz sie wygadał
slyszeliscie ze rodzinie kaczorowskiego tez proponowali pochówek na wawelu w zwiazku z tym ze chowają tam kaczynskiego?? Ale rodzina odrzuciła ta propozycje... i to sie nazywa klasa!

Gość dziwisz sie wygadał
chantalka dziwisz powiedzial ze to były prosby rodziny a nie jego propozycja

Gość tytytytytytyt
był prezydentam

Gość dziwisz sie wygadał
Kaczynski wielki???Dziecko drogie a coz on takiego zrobił??? niedlugo to swietym zostanie patrząc na tee pilgrzymki ... zal czlowieka ale bez przesady nie robcie z niego jakiegoś ideału

Gość ja słuszałem wypowiedz
Jarosław Kaczyński nie był autorem pomysłu pochowania swojego brata i jego małżonki na Wawelu - mówił w "Kropce nad i" Adam Bielan, europoseł PiS. Bliski współpracownik zmarłego tragicznie zmarłego prezydenta dodał jednocześnie, że prezes PiS był wręcz przekonywany do tego pomysłu. - Ta decyzja jest nie do cofnięcia - oświadczył jednocześnie Bielan. I skrytykował tych, którzy protestują przeciwko pochówkowi pary prezydenckiej w Krakowie. Adam Bielan: Marta Kaczyńska bardzo to przeżywa Kard. Stanisław Dziwisz: Inicjatywa nie była nasza Pogrzeb na Wawelu. "To nie był pomysł rodziny" To nie był pomysł, tylko zgoda rodziny. Chciałbym, żeby to było wyraźnie... czytaj więcej Zagraniczna prasa: Polska podzielona przez Wawel Decyzja o pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu złamała jedność Polaków -... czytaj więcej "Nie na Wawel! Powązki!" "Ręce precz od kardynała!" "Czy na pewno godzien królów?" i "Kraków mówi nie" - pod takimi hasłami... czytaj więcej - Jarosław Kaczyński był osobą, która była wręcz przekonywana do tego pomysłu - mówił w TVN24 Adam Bielan. Jak dodał, protesty przeciwko pochowaniu prezydenckiej pary są gorszące. - Nie chowamy brata Jarosława Kaczyńskiego, tylko chowamy prezydenta, głowę państwa, która zginęła w tragicznych okolicznościach, na służbie - mówił Bielan. I dodał, że pierwszą decyzją rodziny było pochowanie prezydenckiej pary w rodzinnym grobowcu na warszawskich Powązkach. J. Kaczyński chciał, by obok brata spoczęła też jego żona Bielan nie chciał jednak zdradzić, kto był pomysłodawcą pochowania Marii i Lecha Kaczyńskich na Wawelu (kard. Stanisław Dziwisz powiedział dziś, że to nie była jego inicjatywa). - Były osoby, które rozmawiały z księdzem kardynałem Dziwiszem zanim rozmawiały z Jarosławem Kaczyńskim - powiedział. Jak zaznaczył, decyzję o miejscu pochówku podjął sam kard. Stanisław Dziwisz, a Jarosławowi Kaczyńskiemu zależało jedynie na tym, żeby obok brata spoczęła też jego małżonka (co w historii nie jest regułą). - Kardynał Dziwisz udzielił szybko pozytywnej odpowiedzi, za co dziękuję - powiedział Bielan. Jednocześnie kategorycznie oświadczył, że - chociażby ze względu na zaproszone głowy państw i wizerunek Polski na świecie - decyzja o miejscu pochówku państwa Kaczyńskich nie jest do cofnięcia.

Gość upssss
jak ja zniewadziłam od wczoraj kaczorów oszustów przekretów i zdziwisza!!!

Gość upssss
87% nie chce kaczorów na Wawelu to o czymś świadczy!!!! do cholery

Gość dziwisz sie wygadał
ja słuszałem wypowiedz trzeba bylo ogladac tvn24 godzine temu jak dziwisz powiedzial ze to rodzina naciskała na pochówek na wawelu

Gość gdfhbzdth
no tak bo wazniejsze jest wrazenie na obcych niz zdanie obywateli...

Gość może powiedział prawdę
Ważny polityk PiS zgodził się na rozmowę pod warunkiem, że nie podamy jego nazwiska. Oto co nam powiedział: - To była bardzo trudna decyzja. Prezes był zdecydowany na Powązki. Z naturalnych przyczyn wolałby Warszawę. Podjął już wstępną decyzję, żeby zrobić grób rodzinny, w którym jest ojciec, będzie matka, brat z żoną, być może kiedyś także córka prezydenta. Ale w tej sytuacji nie można abstrahować od okoliczności. Lech Kaczyński to nie tylko brat, ale przede wszystkim prezydent. Czy powinien leżeć na Powązkach, gdzie leży prezydent Bolesław Bierut? Więcej... http://wyborcza.pl/1,105841,7768819,Dlaczego_Wawel__a_nie_Powazki_.html#ixzz0l6byyjm4

Gość ja słuszałem wypowiedz
wszyscy co zginęli sa już świętymi bo bóg zabrał ich w wigilie miłosierdzia bożego

Gość dziwisz sie wygadał
ja słuszałem wypowiedz a ty w to wierzysz??? teraz po tych protestach to pewnie kryją jarosława i biorą wine na siebie ze go niby musieli rpzekonywać....

Gość nie na wawelu!!