asieek21 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 hej wszystkim, jestem tu nowa i szukam dziewczyn chętnych do odchudzania sie na diecie 1000 kcal - razem zawsze łatwiej :) Postanowiłam do końca czerwca (najpóźniej) zrzucić 8 kg :) Mam jakieś 164 wzrostu i ważę 61kg. Kto się dołączy? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asieek21 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 odchudzałam sie juz na tej diecie i wiem ze jest dobra - kg nie wracały no chyba ze zaczynałam sie "obżerać" jesli jem tak jak piszesz (probowałam juz tego przez ok 2 miesiace ) to nic mi to nie daje, jedyna dieta jaka u mnie przyniosła efekty to właśnie 1000 kcal. uważam, że na kazdy organizm działa co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Hej Asiu . Dołączam się do Ciebie . Ja dziś zaczynam diete 1000 kalori oraz solidne ćwiczenia . Mam 168cm i 61kg. W czerwcu mam przymiarki do sukni ślubnej więc mam ogromną motywacje. Dzisiaj zaczełam dzień od szklanki wody z cytryną ,jogurt naturalny,łyżka musli narazie tyle a teraz do pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Chyba nikt się nie przyłączy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hęęę Napisano Kwiecień 15, 2010 a dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwertya123 Napisano Kwiecień 15, 2010 dolaczam. Dzisiaj mam na kacie banana i kawe, z 3lyzkami cukru :) Ile to juz kalorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwertya123 Napisano Kwiecień 15, 2010 jak liczycie kalorie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...caoimhe87 Napisano Kwiecień 15, 2010 Ja tez się dołączam jestem już na diecie od kilku dni tzn. przed świętami juz byłam no i zaczelam ponownie w środe po świetah teraz waże jakieś 54kg przy wzroście 168 moj pierwszy cel to 50 kg ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Zazdroszcze Ci... ;) Mój cel to 52 kg.. A podsumowując dzisiejszy pierwszy dzień diety to zjadłam bułke razową + twarożek , musli, 2 kiwi. Skakałam na skakance pół godziny .. i padam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgjhj Napisano Kwiecień 15, 2010 Czarna***- cos mało tych kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
widok z okna 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Ja się chętnie dołączę. Również się odchudzałam przed świętami, ale diabli to wzięli, zaczynam ponownie. Ja też kiedyś stosowałam dietę 1000kcal. ale teraz to poprzestanę na 1300kal. dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sieczka tez Napisano Kwiecień 15, 2010 chodzcie na temat o zdrowym odzywianiu tu juz umarlo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacyntona 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Witam :) mam nadzieję że temat ruszy pełną parą i wspierając się osiągniemy wymarzoną sylwetke!! :) dzisiejsze śniadanie: 2 tekturki wasa żytnie z serem żółtym + pomidorek zielona herbata za mną już 6kg ale walcze dalej :) w planach zakup błonnika xenea i nierozstawanie się z butelką wody Miłego dnia !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 U mnie dziś : pół bułki razowej + 3 plastry szynki + pomidor+herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Przyczep się do innych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Przyczep się do innych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacyntona 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 :) średniej wielkości sola, marchewka z groszkiem na obiad :) w miedzy czasie jogurt fit :) a teraz dłuuugi spacer z kijkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Musli , szklanka mleka 1,5% Pół bułki zwykłej serek topiony i pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Witam . Dzisiaj na śniadanie ryba z marchewką i groszkiem i ryżem + herbata . Teraz do pracy a po powrocie mam w planach pobiegać jeśli pogoda się nie zmieni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacyntona 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 :) Czarna widzę że nie tylko ja zajadam się rybkami i marchewka z groszkiem :) o której zjadasz ostatni posiłek? stosujesz jakiś konkretny plan ćwiczeń? :) moje śniadanie 8 : dwie tekturki z twarozkiem light + rzodkiewka i masa szczypiorku :) i oczywiscie zielona II śniadanko 11 : szklanka jogurtu light z blonnikiem na obiad godz 14 planuje zjeść miseczkę gulaszu sojowego z brązowym ryżem + ogórek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Hiacyntona Ja ostatni jem przed 18 :) Konkretnego planu nie mam Ale codziennie skacze na skakance , zamiast windy używam schodów:) A Ty masz jakiś plan ćwiczeń?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 12 - musli z mlekiem , 3 kromki z serkiem topionym i pomidorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolunia Napisano Kwiecień 17, 2010 dołacze sie i ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 Kolacja pół bułki razowej z serkiem i rzodkiewka:)Witam Mariola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariolunia Napisano Kwiecień 17, 2010 czarna co mi proponujesz?:) jak twoje efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 u mnie efektów jeszcze nie widać Mariolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna*** 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Ja wczoraj wieczorem trochę przesadziłam... A dziś na śniadanie Pół bułki razowej , pomidor , rzodkiewka herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asieek21 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 hej dziewczynki :) to już moj 4 dzien jak narazie dobrze tylko jakos oprocz brzuszkow nie moge sie zebrac na zaden inny wysilek fizyczny :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach