Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość ja ciebie też adamie
tęczowy portal oraz świntuszkowe zabawy jednorożca

Gość polecam czat
Pewnie Cie nie ma bursztynka. Jak bedziesz to sie odezwij. Ja bede wieczorem tu. Wiesz poczatek jest ciezki. Ale nie zrazaj sie tym od razu. Pozdrawiam

Gość warto warto
a ja poznałam swoją miłośc na sympati mi sie udało :) kto szuka ten znajdzie.dodam,że po 40 ce jestesmy obydwoje

Gość Feelbeauty.eu
Dlaczego kobiety zdradzają ? - zobacz nowy artykuł Glosatora na Portalu www.feelbeauty.eu a przy okazji zajrzy na nasze forum.

Gość proponuje czat
To gratuluje i Tobie warto warto :) Zgadzam sie :)

Gość zielona bursztynka
witam :) trochę pózno dzis tu jestem...polecamy czat pozdrawiam również,alez skąd ja sie nie zrażam ,traktuję to z przymrużeniem oka ;) ......dziś sobie odpuszczam bo padam..... a wracajac do wczoraj to nastepny zbok mnie zaczepił :( pyta się od razu czy lubie sex:p a ja sie pytam czemu nie czatujesz na erotycznym? a on bo tam nie mam szans sie wbić :p ....w sumie to miałam powodzenie jak cholera choc nick to było tylko imie zwykłe.....nastepny zagadał czy czy chce sie rozluznic ,rozbudzic :p hehe są bezposredni .....ale zagadał też miły chłopak i najpierw sie spytał o lata ,sam miał 29 l i chciał po prostu porozmawiac...ale ja juz zasypiałam. tylko stwierdze intuicyjnie,ze był chyba normalny.....ale dla mnie za młody

Gość zielona bursztynka
chyba trzeba jednak o normalnych porach zagladać,w nastepnym tyg bedę miec więcej luzu wiec zaczne działać! w końcu chyba jeszcze kilu wartosciowych ludzi można spotkac na ty swiecie :)

Gość proponuje czat
:) To wiesz, wpadaj tu i opowiedz czasem. Wiesz ja też zawsze imie brałam za nick. Ewentualnie z liczbą latek. Ale niezawsze. :)

Gość zielona bursztynka
proponuje czat fajnie,ze zagladasz tu :) ty jedna tylko :( a więc wczoraj napisałam,ze padam ale przed wyłączeniem kompa zajrzałam znów ( a jak sie uzaleznię ;) ) i od razu mnie zaczepił ,bez podekstów erotycznych ,w moim wieku ,mieszka zagranicą,samotny,napisał,że pisze szczerze ja wiem,że faceci to wzrokowcy :) ale bardzo mu zależało na fotce :( i pytał sie o nk, ponieważ nic z tych rzeczy nie otrzymał ,opisał mi swój wygląd,a ja z grzecznosci zrewanzowałam sie tym sam,w końcu wyobraznia kazdego działa,podał mi swoje dane abym mogła go zobaczyc w nk.... i co tym myslisz proponuje czat? no i tak sobie piszemy normalnie i mnie wywaliło z czatu :D poniewaz sobie zapisałam dane na nk dziś na innym koncie go zobaczyłam ,,,,kurcze normalny facet ale cos jednak musi przyciagnac kogos w wygladzie zewn,,,,jednak kobiety są takie same jak panowie ,,,co zrobic mi sie nie spodobał,moze nazwę to tak nie ujął :(

Gość zielona bursztynka
czuje się tu jak na spowiedzi :) ale sama mam na to ochotę ,w końcu kto mnie zrozumie jak nie osoby w podobnej sytuacji !

Gość proponuje czat
Wiesz co, zaglądam tu bo wydajesz mi się bardzo fajną osobą i chciałabym, aby się Tobie też udało. I wiem, że tak będzie :) Powiem Ci, że żadko spotykałam się z kimś kto sam podał mi nk. Często było tak, że jak nie chciałam dać zdjęcia to było od razu z jego strony: "No to cześć". Wiesz, jeżeli będzie Wam się fajnie gadało to może z czasem zauważysz coś w jego wyglądzie. Z jednym facetem pisałam ze 3 miesięce na gg nie mając jego zdjęcia nawet, bo był w szputalu i nie mial na komputerze. A mimo to czułam, że chce go poznać. Później mi podesłala swoje zdjęcie. Fakt wizualnie nie wbiło mnie w fotel :) Ale te 2 spotaknia z nim były bardzo miłe. Najważniejsze, aby Ci się z nim dobrze pisało. Szkoda, że jest za granicą tylko. Ale nie musi byc przeszkodą. Ale oczywiście, jeżeli już teraz czujesz, że by Ci nie podpasował to szukaj dalej. Fajnie, że zero tekstów erotycznych. Bo niestety często jest inaczej.

Gość proponuje czat
I wiesz osoba z która jestem na początku też mi się tak średnio na zdjęciu spodobała. Ale jak go zabaczyłam w rzeczywistości pierwszy raz bo byłam tak zaskoczona, że do tej pory w to nie wierze. :)

Gość zielona burszynka
proponuje czat :) uważam,ze ty też taka jesteś,przyjazna i po prostu fajna! oj nie wiem wyleciałam z tego zcatu tak jakby to był znak,ze to nie on,lekko sie nie pisało jemu,moze zbierał mysli nie bede oceniac kurcze ale intuicja mi podpowiada to nie on :( wiec daje sobie spokój i nie bedę go odszukiwać dziś i jutro nie zaglądam na czat ! ale powiem ci w realu zawsze trafiałam na porzadnych facetów,to może i w necie trafe :) pozdrawiam :) widzisz jak to fotka może zmylic,i tak samo w drugą strone,wszak nie każdy jest fotogeniczny :p mam takie sobie koleżanki co na fotkach wychodzą rewelacyjnie !

Gość ja was czytam :)

Gość prawda jest __taka
że na portalach sami oszuści po cię łudzić

ja kiedyś miałem konto na fotka.pl to trafiały mi się same 'usługodawczynie' :) oczywiście w profilu robiły z siebie aniołków :) dopiero po wymianie kilku wiadomości uświadamiały mnie, że mają swój cennik.

Gość prawda jest __taka
i oszustki olabogaaaaa

Gość basicccca
najlepiej poznawać sie w realu

Gość ciekawskarjhdnn
to znacie jakiej fajne miejsca w necie ?

Gość NK.......
:P

Gość zielona bursztynka
Dzień Dobry :)

Gość zielona bursztynka
dziś pora dzienna,a na czacie zaczepił mnie on,pierwsze pytanie było meżatka,a wiec czerwone swiatło mi sie zapaliło i sie pytam zonaty ? a wiec żonaty,tak sobie niby wszedł z nudów na czata i takie sobie ble ble ble piszemy,bardzo sympatyczny był dlatego troche popisałam,zdradził zone 2 razy dla sexu, z mężatkami ,a na pytanie czy każdy facet zdradzi odp ,ze tak :-O ale skoro on taki jest to wydaje mu się,ze każdy taki facet jest ,a przecież tak nie jest bo znam takie pary które sa sobie wierne... a moze się myle,wszak obcej osobie np.w necie mozna powiedziec prawdę

Gość zielona bursztynka
tak jak napisałam w tym tyg.mam troche luzu więc sobie co jakis czas zagladam na czacik ojej tylu zboków z dwuznacznymi nickami i to zwykłych pokojach :( ale miałam też rozmowe z 27 latkiem zwykła rozmowa o zyciu czyzby młodsi byli bardziej rozważniejsi ,czyzby facetom przed 40 glupoty w głowie :(

Gość proponuje czat
Hej :) Powiem Ci, że czasem naprawde tak jest że mlodsi są bardziej do pogadania. A zboków olać i już :)

Gość proponuje czat
Ale fajnie ze tu zagladasz wiesz :)

Gość proponuje czat
I nie wydaje mi sie, aby każdy facet zdradzal. Mam nadzieje ze sie nie myle :)

Gość zielona bursztynka
tez mi sie tak wydaje , nie wszyscy zdradzają! własnie jestem po rozmowie miłej,on 2 lata młodszy,ale upomina sie o fotke podał adres e-mail ale zastanawia mnie to przeprosił mnie na kilka min,a nastepnie sie wylogował :( a wiec fotki nie dostanie ale nie wiem czy napisac do niego????

Gość zielona bursztynka
jak bedę sie tak wahać to nikogo nie poznam :(