Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość proponuje czat
Hej :) Moze zaraz wroci w takim razie. Wiesz jak Ci sie z nim fajnie pisze to mozesz do niego pozniej napisac. Ale nie spiesz sie. Moze troche pozniej napisz. Ale na pewno nic nie tracisz piszac :)

Gość proponuje czat
To napisz. Musisz podjac decyzje :)

Gość zielona bursztynka
jak fanie,że ciebie mam :)

Gość zielona bursztynka
wiesz dla mnie to takie nowe zjawisko,aż sama sobie nie dowierzam,ze to ja :D

Gość proponuje czat
I fajnie ze jest w podobym wieku :) :)

Gość proponuje czat
Rozumiem Cie. Moje pierwsze razy na czacie to konczyly sie tym, ze jak trafil sie jakis zbok to zaraz uciekalam.

Gość zielona bursztynka
tak ale tak sie wylogowac :( a moze ktos przyszedł do niego ide na czata sprawdzic narka :)

Gość proponuje czat
Ale wiesz co, powiem Ci ze to z czasem wciaga. Nietyle sam czat, co pozniej rozmawianie z kims na gg. Jak mi sie z kims fajnie gadalo i jemu tez to potem prosil o gg. Na poczatku nie dawalam, ale potem jak bym naprawde fajny to sie przelamalam .

Gość proponuje czat
Narazie :)

Gość a ja polecam
bdsm.pl, przynajmniej od razu wiadomo o co chodzi;P

Gość zielona bursztynka
nie ma go sprawdziłam,a wiec napisze do niego ,jutro,ze jak chce to moze mi wpierw swoja fotke podesłać,dlaczego ja mam byc pierwsza! w końcu jestem kobieta i nie jestem aż taka śmiała! a wiesz,ze ten 27 latek podał mi swoje gg i w razie porad matrymolnialnych słuzy poradą,a tak wogóle to radził żeby na portlalu randkowym zalogowac sie bez fotki,i szukac kogos kto mi sie podoba,no i zeby w opisie nie przesadzac z chwaleniem sie :D ilu życzliwych ludzi mozna spotkac naprawdę :) pa pa

Gość proponuje czat
No to mily facet musi byc. Madrze pisze, musze przyznac. Dobranoc. Nie wiem czy jeszcze tu zajrze dzis. Pozdrowienia dla Wszystkich a w szczegolnosci dla Bursztynki :)

Gość majka_79_
No nie, Kondzio, traktujesz nk jako portal randkowy? Bo bez przesady, przecież to nie temu miał służyć. Widzę, że niektórzy niepotrzebnie właśnie traktują nk jako idealne miejsce na poznanie kogoś. Dlatego zlikwidowałam konto na nk i przerzuciłam się na facebooka. Ja też dziewczyny Was czytam (a właściwie dopiero teraz przeczytałam, bo wcześniej nie było mnie tutaj). I prawdę powiedziawszy trochę się zaskoczyłam, że na czacie próbujecie poznać faceta. OK, każdy sposób dobry, byle skuteczny był:) Ja poznałam swojego obecnego partnera z którym jestem już ponad rok na portalu mydwoje.pl. Jeśli na poważnie szukasz partnera, to może Ci podpasować ten serwis. O sympatii mam podobne zdanie co większość tutaj. I te testy ze zdjęciami wcale mnie nie zdziwiły. Wprawdzie sama tak nie robiłam, ale to dlatego, że nigdy się tam nie rejestrowałam (dużo słyszałam od znajomych). Wkurzona Zlotowłosa- moim zdaniem nie na wszystkich portalach takie testy będą miały takie same wyniki. Raczej tam, gdzie ludzie nastawieni są na przelotną znajomość i nie oczekują większego zaangażowania drugiej osoby. Bo tam, gdzie to zaangażowanie jest potrzebne, wygląd nie odgrywa tak dużej roli i nie stanowi kluczowego kryterium. A tak w ogóle to powodzenia życzę, Zielona Bursztynko! Faktycznie wydajesz się miłą osobą i mam nadzieję, że uda Ci się szybko znaleźć tego jedynego:)

Gość zielona bursztynka
majka_79_ nawet nie wiesz ile dla mnie znaczy twoja opinia,dziękuję :) myslałam,że zostałam tu sama z proponuje czat,a tu taka niespodzianka :) pisałam już wcześniej,że myslałam własnie o portalu " my dwoje " a twoja historia potwierdza moje pozytywne nastawienie co do niego,wiec czemu nie może...super,ze ci sie powiodło :) co do n-k też nie mam tam konta,raczej uwazam ten portal za szpiegowski :D choc napewno duzo też pozytywów,wszak odnajduja sie dalsi znajomi rodzina,i odnajdują dawne miłosci szkolne,sama znam przypadek rozwodu bo ona wróciła do dawnej miłosci.

Gość zielona bursztynka
opowieści czatowych dalszy ciąg : wysłałam dzis e-mail do niego z info ,ze jesli jest zainteresowany nawiazaniem dalszej znajomosci to niech sie odezwie,ale fotki nie wysłałam,raczej sie nie odezwie bo przeanalizowałam sobie wszystko ,bo jak wytłumaczyc jego nagłe znikniecie z czata bez cześc :D choc mnie też raz wybiło.nie bede sie juz nad tym zastanawiac ! a dzis pisałam tego e-mail było południe,weszłam na czat a tam pustki,i sobie pisałam na ogólnym z jeda osobą która bolała głowa i była w pracy ,musiała wrócić do obowiazków swoich i skończyłysmy rozmowe,i wtedy zaczepił mnie on,4 lata młodszy,rozmowa zwykła koleżeńska,tylko znowu z zagranicy,opowiedział co nieco o sobie,nie prosił o fotke nic z tych rzeczy i co mi sie podobało miał w trakcie z 2 tel.ale wyjasnił o co chodzi i kulturalnie przeprosił. Poniewaz real mnie wzywał,musiałam zakończyc rozmowę,a on na to,że spotkac sie na czacie graniczy z cudem i podał mi gg poprosił też abym mu zaraz dała znak z gg aby mnie zapisał,a jak to zrobiłam to podziekował za to,ze jestem słowna kiedy porozmawiamy nie wiem ,nie wiem na czym to polega moze to dziwne ale przez net mozna wyczuc jaki kto jest,czy mi sie tylko tak wydaje?

Gość zielona bursztynka
i jak by co nie jestem aż taka desperadką;) mam do tego dystans,swój rozum i nic na siłę!!! pozdrawiam :)

Gość zielona bursztynka
ups desperatka *

Gość proponuje czat
Witam :) Wiesz co, wydaje mi sie mozna wyczuc w trakcie rozmowy przez internet jaki ktos jest. Oczywsicie sa ludzie co beda udawac kogos innego i niestety damy sie na to nabrac. I wiesz zaciekawil mnie ten portal 'my dwoje' skoro sie tak komus udalo, to czemu nie :)

Gość proponuje czat
Z tego co piszesz to tan ktoremu dalas numer gg wydaje sie kulturalny. Moze pogadacie na gg w takim razie niedlugo.

Gość proponuje czat
A co do n-k to masz racje. Szpiegoowanie i tyle. Mialam kolezanke, do ktorej zagadal tak facet, znali sie ale tylko tak na czesci i tyle. I zaprosil ja na spotkanie. Ale wydaje mi sie ze on polecila na jej zdjecia.

Gość majka_79_
:) Cieszę się, że pomocna okazała się moja opinia. To chyba słusznie, że myślałaś już o mydwoje. Tak jak mówię, ja jestem bardzo zadowolona z tego portalu i polecam go moim znajomym, którzy też próbują poznać kogoś na stałe. Co do czata, to fajnie, że wreszcie trafiłaś na kogoś normalnego:) Tylko szkoda, że z zagranicy... To chyba jakby coś z tego wyszło, byłoby ciężko, tak na odległość... Ale porozmawiać oczywiście można:) Powodzenia życze i pozdrawiam gorąco!:)

Gość zielona bursztynka
witajcie :) ten co bym chciała sie nie odezwał :( i chyba nie odezwie ,ale cóż nie ma co sie łudzic w końcu to była tylko jedna rozmowa. odezwał sie za to ten drugi,przysłał fotke na e-mail i nr gg :) porozmawiałam z nim trochę --- --nie nie nie :( oprocz tego ,ze fajnie sie pisało nic nic mi sie nie widziało (piszę szczerze nie bedę kłamać,nic na to nie poradze) a do tego był z pewnego znaku zodiaku którego mam sie wystrzegac ,no i pisał tak szybko ,wiec sie pytam skad ta wprawa a wiec czatuje juz 5 rok :D i jeszcze nie znalazł nikogo :p i jest na portalu randkowym ale zeby nie płacic kasy wypełnił jakis formularz i czeka aż go kobiety same zaczepia :) a jak wspomniał pracuje,rozumiem,ze nie kazdemu sie przelewa ale są tez darmowe portale :) ale był fajny naprawde,życze mu aby kogos poznał ;)

Gość zielona bursztynka
a wiec z zagranicy milczy :( a ja dzis wyczaiłam oszusta jej aż mam stracha. napisze tylko tyle,zmieniałam nicki i pisałam z ta sama osoba,za każdym razem inne imie i inną miejscowosc podawał,nawet mi wysłał fotke,mówie wam strach sie bac! polecam czat ja cie podziwiam za twoja cierpliwosc na czacie i ,ze ci sie udało :) nie wiem nie wiem,ale tak jak pisałam traktuje to z przymrużeniem oka;) narazie sobie weszłam na strone "my dwoje" i czytam regulamin :D majka79 dz za kibicowanie :) kurcze moze wyglad zewn.nie jest wazny jak sie kogos zna troche dłuzej,ale wiecie co fotka po pierwszym dniu rozmowy i wyglad tatka nie robi na mnie wrażenia :(

Gość zielona bursztynka
Ona.. dobre sobie :D

zielona - serio! Ja mojego tam na ogłoszeniach poznałam - jak jeszcze nie było takiego a la sympatia :) Z tego co wiem to teraz jest dalej podobny dział 'społeczność' - ktoś Cię musi zaintrygować słowem pisanym, a nie zdjęciem ;) U nas się tak zaczęło :) Po 3 dniach pisania non stop poszlismy na piwo - i juz wiedzielismy, ze to TO :)

Gość zielona bursztynka
ooooooo uwielbiam takie historie :) zycie pisze rózne scenariusze ale oni sami chca przyciagac na swój wyglad :D sama posle tylko temu co bede chciała ;)

Gość proponuje czat
zielona bursztynko Wiesz co mrasz racje z ta cierpliwoscia. Kurcze tez bym sie wystraszyla jakbym na takiego trafila :/ Wiesz mialam tak jak Ona.. pierwsze spotkanie i czulam ze to jest cos. Wierze ze Ci sie uda. Jak nie na czacie to w inny sposob.

Gość weeee tylko nieeeee
czaty sami napaleńcy :p

Gość mazgajekk
a moze tak biuro matrymonialne