Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miieszczuch od urodzenia

Kogo PiS wystawi do wyborow ?

Polecane posty

Gość samugolll
Piszą że Jurek i Dorn rozważają wycofanie się i poparcie wspólnego kandydata PiS..hmm, może ktoś z uciekinierów czyli Polska Plus czy tam Polska XXI?

Kandydat PO juz zawlaszczyl fotel prezydenta zgodnie z konstytucja... ten prezent podarowal mu los :( Co do Pis Kuchcinski tez jest fajny, ale zbyt slaby by wytypowac go do kandydowania na to stanowisko. Nikt nie przewidzial takiego obrotu sprawy, stad pozostanie niezachwiana pozycja Komorowskiego.

Gość PiS nie ma wielkigo wyboru
germanotta ---> ale na Jarka ludzie na bank zaglosuja w zwiazku z katastrofa, chociazby z litosci, niewazne z jakiego powodu!! a jesli cala wladza wpadnie w rece PO, mowie Ci ze zginiemy!!!!!! pamietajcie ze Tusk podpisal Traktat Lisbonski bez czytania, do czego sam sie przyznal!!!!!!! i jest zdolny podpisac wszystko co mu pod nos podsuna unionisci!!! prezydent musi byc z PiS!!!!!!!

nie wklejaj tych płacht pustaku, zobaczyleś coś w necie i wklejasz wszędziie , pewnie nawet nie wiez co to znaczy

może ktoś sensownie powie dlaczego uważa że z platformą zginiemy a pis nas ocali od wszelkiego złego , ale proszę o esencję , same argumenty

wlasnie obejrzalam jego zone i choc nie chce komentowac wygladu, tak jak obrzucili blotem Pania Marie Kaczynska, to stwierdzam, ze o ile Komorowski ma aparycje to zona niespecjalnie :o Jednak to nie bedzie mialo wplywu na decyzje o wyborze kandydata, ktorego fotel juz i tak jest obsadzony 😠

wczesniej tez cos wklejal widocznie to go uszczesliwia :p "podaruj dziecku odrobinę radości- fundacja POLSAT"

Prezydent walczyl o ludzi zwyklych, przecietnych,nie byl mu obojetny los poszczegolnych grup zawodowych w przeciwienstwie do PO, ktora jest nastawiona na wladze, stolki i wypelnianie wylacznie wlasnych kieszeni z naciskiem na: wlasnych! reszta sie nie liczy....

ale pazernośc go zgubi w nocy z soboty na niedziele juz mianowal swojego czlowieka BBN, zaplombowal kancelarie prezydenta zeby dobrac sie do akt ludzie widza i sie obudza ! a Pani Maria Kaczyńska była starsza ale elegancka a nie "zapasiona w dresie " nie obrazajac nikogo taka prawda

Gość angielska-dziewczyna
Nie przesadzajcie. Wydaje mi się, że Jarosław ma większe ambicje, a to jest logiczne, że ludzie będą na niego głosować, także może też nie wystartować, właśnie przez to, że wiadomo, ze wygraną będzie miał w kieszeni, na dodatek gdzie nie pojedzie za granice (jako prezydent przypuszczając)będzie się za nim cała tragedia ciągnęła. Także sama nie wiem...

PO to partia ludzi biznesu przyszli do polityki zrobic wieksze pieniadze szybka prywatyzacja tego co zostalo , uzaleznienie Polski od gazu z Rosji, a swoje konta maja na Kajmanach i zwykly Polak guzik ich obchodzi !

ania odznaczasz się zajadłością typową dla zwolenników pisu , nie podoba mi się że nienawidzisz żydów czyli ludzi zwykle dobrze wykształconych , mądrych i pracowitych. poniekąd mogę zrozumieć twoją nienawiść do czarnych i muzumanów , ja za nmi nie przepadam bo uważam że to nieroby

a PO broni slabszych ? w ktorym momencie ? ktora ustawa ?

po nie broni słabszych ( czyt, nierobów i pijakow ) chce ograniczyć pomoc społeczną, nie macie pojęcia do jakich granic jest rozrośnięta

germanotta uzywam takich argumentow jak ty a co do zydow hmm oni sa bardzo wyksztalceni zwlaszcza w ekonomii bo do zwyklej pracy sie nie pala najlepiej zostac prezesem banku ja im nie ufam i mam do tego prawo oni tez nas nie lubia zreszta ! poza tym znam historie i wiem jak sie zachowywali w stosunku do polakow ktorzy ich ukrywali w czasie wojny ..... nasze kamienice wasze ulice ...............niestety wiekszosc z nich ma obecnie polskie nazwiska i sa duuuza czescia naszej "elity politycznej "

a za jakich rzadow rosja podpisala kontrakt z niemcami o budowie rurociagu na dnie Bałtyku !!! PO wracajac do tematu Paweł Poncyliusz ma żonę :P

germanotta -> PO chce ograniczyc pomoc spoleczna??????? to za rzadow PO biurokracja rozrosla sie o 20%!!!!! wszystko w takt Unii!!!!! boze uchowaj!!!!:(

jeżeli znasz się na historii to na pewno dokładnie wiesz co wykształciło w żydach takie cechy, ja ich lubię. ty wyraźnie cenisz tylko pracę fizyczną,

germanotta -> to Twoim zdaniem kto ma rzadzic w Polsce???? Polacy czy Zydzi?????? :o

nikt nie ma wpływu na to co rosja chce podpisać i z kim ,przykre ale trzeba się z tym pogodzić, możemy tupać nogą ale nic to nie da

Polacy a jeśli są zydowskiego pochodzenia to mi nie przeszkadza, ja lubię tych co chcą pracować i mają głowę na karku i umieją liczyć kasę

germanotta praca fizyczna nie chanbi a w moim kraju chcialabym zeby to Polacy przede wszystkim mieli prace Zydzi maja Izrael i ja sie tam nie pcham ... poza tym zmieniasz temat a my tu mowimy o kandydatach PISU i co z tym Poncyliuszem ? :)

pytanie jeszcze czyja kase beda liczyc!!! bo Zydzi na pewno nie beda liczyc naszej kasy, tylko swoja!!