Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ....oto sobie

chyba się zakochałam w ginekologu.........

Polecane posty

oj głupia jestem --- ale obecnie jestem w stanie totalnego zauroczenia, jest mi z tym dobrze. wiem,że mam męża dziecko ale ostatnio moje relacje z mężem nie były dobre , byłam zmęczona, wszystko na mojej głowie. I tak się stało ,że poszłam do ginekologa faceta - zreszą mi znanego i dobrze sytułowanego. Po prostu się zakochałam . Nie jes to młody facet, mi sie starsi mężczyźni podobają. Oczywiście nie myślę tu,że tea znajomość przerodzi się w coś realnego - to tylko moja wyobraźnia. On przcież ma żonę, dziecko - zreszta starsze niż ja . Ale chciałam się tak wyżalić, wypisac jak w pamiętniku- tak mi lepiej, przecież nikomu o tym nie powiem. Wiem,że ten stan kiedyś sie mnieni .........ale jak miło powspominac znowu poczuc te "motyle" w brzychu jak kiedys byłam zakochana w mężu.

Gość ryppppp
podobna historia zdarzyła się mojej znajomej, też mężatce. Zakochała się w ginekologu, rozwiodła z mężem, a teraz już nie jest z ginekologiem, też się rozwiodla. Z drugiego małżeństwa, z ginekologiem, 2 dzieci

no popatrz , ja tak daleko nawet nie śmem myśleć.

Gość sssaaawwweeeessss
ty sie nie zakochałaś ty po prostu lubisz jak ci ktoś w dorotke zagląda ;)

Gość ryppppp
pewien psychiatra stwiedził, że dwa zawody, które zdyskwalifikowałby na starcie to właśnie ginekolog i policjant Coś chyba w tym jest, więc może nie zagalopuj się

sssaaawwweeeessss - może i fajnie jak nie jest mąż, tylko fajny , inny facet. ryppppp - eeeeee ja tylko tak sobie marzę, we własnych marzeniach o miłości która nie ma szans.

Gość ryppppp
a wiesz zę marzenia lubią się spelniać?:P

ojjjjjjj to chyba jedno z najbardziej nierealnych marzeń. dobrze,że jest jeszcze wyobraźnia.

Nie odpowiem Ci, bo tego nie da się wytłumaczyć kobiecie. Spójrz na świat oczami faceta i może znajdziesz odpowiedź.

popieprzony Nie odpowiem Ci, bo tego nie da się wytłumaczyć kobiecie. Spójrz na świat oczami faceta i może znajdziesz odpowiedź. Dzisiaj jest juz za pozno, a ja za bardzo zmeczona jestem zeby analizowac swiat Waszymi oczami :) :D czy w zawodzie ginekologa jest cos szczegolnie bulwersujacego Was facetow? :P