Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaioni

kto uwaza ze wawel to zla decyzja ,ale skoro juz jest

Polecane posty

''zbiorowa histeria na tle zbiorowej hipokryzji'' zal d... sciska jak to wszystko sie oglada i slyszy...wpierw lamenty na cala polske, znicze wirtualne, symbole i inne pierdoly a teraz klotnie na caly swiat o co?o nic...o bzdury...jak zwykle...brak smaku, kultury, oglady...malostkowosc, wielkie gesty nie wnoszace nic trwalego, po prostu szopka..jak zwykle...

Gość mieszkam za granica
i tubylcy sie w glowe pukaja nie z powodu protestow tylko pochowku na Wawelu. Gazety im napisaly czym jest Wawel dla Polakow i tyle. Wstyd przed swiatem to wlasnie miejsce pochowania kogos kto nawet nie znal hymnu polskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kama_M
Trzeba uszanować decyzję...a wstyd mi za Polaków..którzy robią taką szopkę... Wczoraj rozmawiałam ze znajomą..w Stanach mieszka... Pytali jej się w pracy..co to za demonstracje...no więc im wytłumaczyła...to śmiechem się pokładli.. "Wy to jesteście śmiesznym narodem..dwa dnie temu płacz..szloch a dzisiaj już piane z pyska toczycie" I mają rację...a jak wczoraj widziałam jak się jedna bucowata baba wypowiadała, że NAWET CHULIGANI Z KRAKOWA SĄ PRZECIWKO" Nawet???....o to Ci elita za nią głupi narodzie podążaj - tak jak Ci demonstrujący:)))

Gość tak uważam....
wiecie co, ale swoją drogą ci tam na górze to niezłe mniemanie mają o sobie , sami pewnie chcięli by być pochowani na Wawelu. Tak się zastanawiam ,że obciach -obciachem na cały świat ten protest, ale ci co wymyślili ten Wawel robia co chcą , narzucają nam swoją wolę i tyle! Nie liczą się z narodem wcale my mówimy A oni robią B!

Gość kama_M
Prawda prawda...ale tak już jest świat skonstruowany...garstka ludzi rządzi tłumem..teka było - jest i będzie:)

Gość bukaa
Poziomka, przestań w kółko gadać o tym Poznaniu, bo nie rozumiesz, w czym problem. Nie znam nikogo - praca, rodzina, znajomi, kto uważałby, ze pochowanie na Wawelu Kaczyńskiego to dobry pomysł. Ale skoro już zapadła taka decyzja, to trzeba pokiwać głową nad głupotą co poniektórych i pogodzić się z tym. W końcu na świecie dzieją się gorsze rzeczy.

Gość a jakże
W demokracji tak jest, że tłumami rzadzi garstka. Ale ta "garstka" jest wybrana przez nas, własnie przez te "tłumy". Więc pyszczenie teraz nic wam nie da, wasz glos liczy się przy urnie wyborczej. Uważaj na kogo głosujesz, jeśli w ogóle bierzesz udział w głosowanich. A teraz nie wydzieraj sie jeden z drugim tylko przyjmuj z pokorą decyzje władz, bo to wybrańcy Narodu czyli nasi. :)

Gość złośnica ;P
Nie rozumiem dlaczego robione jest tyle szumu z tym pochówkiem, może i jestem niedouczona, z historii wiem tyle co dowiedziałam się w szkole średniej. Ale jedno wiem napewno umarłych powinno się zostawić w spokoju nie powinniśmy zakłócać ich spokoju. Jeżeli wybrano Wawel na miejsce pochówku pary prezydenckiej to taką decyzję powinniśmy uszanować a nie robić jakieś manifestacje. Może i Warszawa by była lepszym miejscem pochówku według waszego mniemania, ale decyzja zapewne już zapadła. Czy ktokolwiek z Was chciałby aby stano nad grobem waszych rodziców i pluto jadem? Wątpie w to, nikt by tego nie chciał. Kłucąc się w takim czasie zapominamy o innych ofiarach tej katastrofy. Może to co teraz napiszę tutaj wyda sie wam głupie ale mnie to gila. Ci co wyprawiają takie manifestacje muszą być bez serca, bez jakichkolwiek uczuć jest żałoba, a wy drzecie sie na cały świat jakie to jest nie sprawiedliche bo jakiś tam Kaczyński zostanie pochowany na Wawelu ( jeżeli nie umiecie zachować załoby narodowej to chociaż uszanujcie żałobę rodzin zmarłych) A co do wolności słowa to rozumiem że taka powinna być, ale trzeba umieć rozgraniczyć wolność słowa od zwykłego chamstwa.

Gość głupich decyzji się
nie szanuje.

Gość głupich decyzji się
"Ci co wyprawiają takie manifestacje muszą być bez serca, bez jakichkolwiek uczuć jest żałoba, a wy drzecie sie na cały świat jakie to jest nie sprawiedliche bo jakiś tam Kaczyński zostanie pochowany na Wawelu ( jeżeli nie umiecie zachować załoby narodowej to chociaż uszanujcie żałobę rodzin zmarłych) " Bez serca i bez rozumu jest pan Dziwisz. To on jest sprawdą tego wszystkiego a nie ludzie którzy protestują.

Gość wstyd mi za was.....
w Polsce zawsze byli pieniacze i podjudzacze to przez takich jak wy doszlo do rozbiorow...potrafiscie tylko szczekac

Gość głupich decyzji się
Czy o panu Dziwiszu nożna powiedzieć, że to pieniacz ? Chyba nie. Ale podjudzacz na pewno. Masz rację

Gość kama_M
Przepraszam Cię bardzo człowieczku a kim ty jesteś..siedzisz na dupie pierdzisz w stołek i jeszcze farmazony wygadujesz:) Dziwiszowi to ty do pięt nie dorastasz...ale pyszczyć to potrafisz..i chyba tylko to...

Gość kama_M
Przez takich jak Ty dupami się z nas na zachodzi śmieją...

mowilam raczej o tobie i tych co krzycza pod kuria...to wstyd dla Polski caly swiat na was patrzy ....zalosni jestescie ....zero szacunku zero wartosci.....kazdgo potraficie zdeptac

Gość głupich decyzji się
Ja jestem Shatyn. A niby dlaczego nie dorastam ? Kto to jest pan Dziwisz ? To że skłócił naród w obliczu takiej tragedii to pewne. A wiec kim jest ?

Gość głupich decyzji się
O mnie ? Bo co ? Bo nie zgadzam sie z bzdurna decyzją pana Dziwisza ? Tak jak setki tysięcy czy miliony Polaków ?

Gość matacz
uszanowac ? ty jesteś porąbana ! to moze uszanujesz też to , ze uchwalą minimum socjalne na poziomie 6 zł ! alb o składke zusowską na poziomie 2000 żł wiesz co piszesz ? Co za durny naród ! uszanować ! jasne jeszcze im loda zrobic i mkinety ! ogladaj głabie jeden z drugim , jak wnioski wyciagniesz znaczy cos z ciebie bedzie , jak nie - głupiś http://www.onet.tv/wine-ponosza-konkretni-ludzie,6599651,1,klip.html# wielki prezydent buahahaaaaa głupi prezydent i tyle

Gość głupich decyzji się
Jeśli się śmija to z powodu decyzji Dziwisza. Protesty są przez niego spowodowane.

wracaj do tej nory z ktorej wypelzles jak nie potrafisz sie zachowac...

Gość głupich decyzji się
I nie wstydz sie za nas a za pana Dziwisza który nie potrafi uszanować Panteonu Narodowego

Gość matacz
do piet nie dorastasz ..... ktos tam pisze , No jasne oto mamy na przestrzeni wieków tak wielu rządzących , ze mamy a Polsce to co mamy , a kraj co wojne przegrał jest wyzej od nas - oto wielkosc polaków

Gość kama_M
Prosze Cie głupku takie rzeczy Ci trzeba tłumaczyć?dlaczego nie dorastasz...poczytaj swoje wypowiedzi....

Ja sie pytam was zwolennikow pochowku,powiedzcie mi skoro decyzja jest sluszna, t dlaczego nikt nie chce sie przyznac kto byl jej inicjatorem?

Gość głupich decyzji się
Co wy macie takiego, że musicie obrażać ? Nie umiecie porowadzić kulturalnej dyskusji ? Pan Dziwisz jest sprawca tych demonstrachi i protestów. To on złamał żałobę narodową. To on chce naruszyc powage i znaczenie Panteonu Narodowego. To jest własnie pan Dziwisz.

Gość kama_M
Do matacza - kraj który przegrał wojnę jest wyżej od nas...człowieku do książek..zrozumiesz dlaczego - najbardziej wkurwiają mnie ludzie którzy gówno wiedza a chcą uchodzić za mądrych..i wykształconych... banda debili i nic więcej...nic...

Poziomka w Poznaniu tez byly protesty,wiec ne milcza tak do konca media skoro wiem i ja i wiele innych osob.