Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

KTO JEST Z LEEDS?

Polecane posty

Gość wiki1006

witam kto jest z Leeds ? jestem tu nowa:( i nikogo nie znam jeszcze

Gość czarnulinkaaa
Ja mieszkam w Leeds. Niedawno przyjechałam i też jestem tu nowa i nie znam nikogo niestety ...

Gość Pazdziorowa_pupa
Wiki nie ma znajomych, bo nikt jej nie chce znac. Poszukajcie na forum leeds.pl, jak obraza ludzi, ta bezrobotna niania! Widzisz Roksanko, nawet tutaj cie znaja!

Gość wiki1006
hahah ale bystrośc umysłu haha kto kogo obraża ? odjeb się ode mnie Ty prześladowco jebany w dupe!!!! dopóki nikt się mnie nie czepia ja nie obrażam

Gość wiki1006
bezrobotna to ty chyba jesteś bo siedzisz tylko na forach i wkurwiasz ludzi tępaku niemyty

Gość MichalJaroszowicz_
No i się dziewczynka popisała. Jak to mówią, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Widzisz, wiki, już wiesz, czemu nie możesz znaleźć znajomych. Po prostu kawał CHAMKI z ciebie :D

Gość wiki1006
bo ze mną się nie zadziera i tyle Nie będę mówić, że deszcz pada jak mi ktoś w twarz pluje

Gość bzdura na cały max
żałosna jesteś

Gość hehe a co ona tam na forum
narozrabiala? Swiat jest maly jednak :D

Gość Pazdziorowa_pupa
Hehe a nie mówiłem :D No co narozrabiala... wyzywa wszystkich, zwlaszcza jak ktos jej zwroci uwage. Pracy nie moze znalezc, na wszystkich forum sie oglasza, ze studia skonczyla, ze jako niania chce robic. A ostatnio to nawet zaoferowala, ze zaplaci za to, ze ktos jej zalatwi prace. No i ludzie sie oburzyli, a ta ich zwyzywala. Dziwic sie, z nikt tego nie chce zatrudnic, jak to glupie jak but :D

Gość wiki1006
ty tępaku co z tego ze szukałam pracy ? co w tym zlego? a z tym płaceniem tylko by zobaczyć prawdziwe oblicze polaków:) od dawna ciesze się świetną pracą i mam w nosie takiego padalca jak TY wróć do swojego nicka śmieciu

Gość Pazdziorowa_pupa
smiec to cie zrobił i zapomniał zabić, szmato bez pracy!

Gość wiki1006
hahaha mam prace i to pewnie lepszą od Ciebie bezdennie durna istoto a ty pewnie zapierdzielasz na zmywaku albo tyłki angolom podcierasz więc wara ode mnie bo do pięt mi nie dorastasz tępaku!!! haha co za kretynka z Ciebie to sie w głowie nie mieści , po co wogóle do mnie piszesz? żal ci dupe ściska o coś czy co?

Gość juveqa
wiki alez ty jestes wulgarna i agresywna :O Ja na pewno nie chcialabym miec takiej kolezanki.

Gość wiki1006
a ja mam gdzies taka kolezanke jak ty:) miernoty

Gość bzdura na cały max
Bo jest powalona jak lato z radiem hahaha nasza glupia roksanka :D

Gość wiki1006
popiszcie jeszcze głupie dupy:) bawi mnie to, :) nie ruszają mnie słowa krytyki od takiej bandy idiotów, która potrafi tylko siedzieć na forum i wyżywać na kims kogo nawet nie znają :)

Gość MichalJaroszowicz_
Jak wynika z twoich postów, to ty się żalisz, że nikogo nie znasz. Nie ma się co dziwić! Choćby mi dopłacali, to bym cię nie chciał poznać. Po takich tekstach? Coś jest z tobą nie tak, dziewczyno. Ty się udaj do dobrego psychiatry, bo we łbie to masz sieczkę. Zajrzałem z ciekawości na to forum Leeds, niezłe popisy tam odstawiasz. Widać od razu, że jesteś pusta. Nie dziw się więc, że nikt z tobą nie chce zawrzeć znajomości. Twoje chamstwo ludzi odpycha.

Gość kljkopo]-[p
a ja bylam na forum leeds i zadnego brzydkiego posta nie widzialam /pokazcie?

Gość wiki1006
NAGLE SAMI ŚWIECI SIĘ ZNALEŹLI, ŻAŁOSNE...JAK KTOŚ MNIE OBRAŻA JA ROBIĘ TO SAMO NIE JESTEM CIEPŁĄ KLUCHĄ NAPRAWDĘ SPÓJRZCIE NA SIEBIE

Gość wiki1006
MICHAŁ A TY KIM JESTEŚ WOGÓLE CZŁOWIEKU? ZNASZ MNIE? NACZYTAŁEŚ SIĘ FORUM I SĄDZISZ, ŻE WIESZ KIM JESTEM? CO ZA POWIERZCHOWNOŚĆ

Gość wiki1006
UUUU bardzo skomplikowana wypowiedź haha

Gość wiki1006
haha to musisz się jeszcze wiele nauczyć durna szmato:) pozdrawiam środkowym palcem

Gość wiki1006
nie mam zamiaru zniżać się do konwersacji z takim bezmyślną i ignorancką miernotą jak TY więc wal się na ryj

Gość taka moja prawdaaaaaaaaaaaaaa
jak mam byc szczera tam sa gorsze posty od Viki . a ogolnie gowniarskie forum .

Gość wiki1006
Dziękuje bardzo właśnie i to mi chodzi, że na tamtym forum są naprawdę gorsze posty bo ludzie tam tylko szydzą z innych między innymi dora750

Gość Mniej niż zero oooo
Inteligentna laska, ta z forum powiedzialbym. Zazdroscisz jej pewnie skoro jej imię podajesz haha co za zjeppana dziewucha z ciebie wikusiu hehehe