Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

czy to nie zaszkodzi mojemu dziecku?

Polecane posty

Witam, zaczynam dziś 31 tydzien ciąży, ciąży bezproblemowej, wszystko znoszę ok, badania w porządku... Ale przez niemal cały ten okres czuję się jak na haju, wstaje wcześnie i jestem gotowa do działania, mam niesporzytą energię i ne mogę usiedzieć na miejscu... Dziś już od rana zrobiłam zakupy, ugotowałam obiad, wyprałam ciuszki dla malucha do szpitala, teraz jestem w trakcie sprzatania a za hwilę jadę do biblioteki.... Nie mogę po prostu usiedzieć w jednym miejscu, brzuch mi w niczym nie przeszkadza..ale ostatnio spotkałam się ze zdaniem ,,,życzliwych, że jeśli nie będę leżeć, wypoczywać i nie przemęczać się to ciąży do końca nie donoszę albo będę miała ,,szalone,, dziecko... Mam się martwić i zmusić do siedzenia ,,na dupie,,?

Nie martw się tym co mówia inni:) Gratuluję zdrowego rozsądku! Ciąża to nie choroba! Powinno prowadzić sie normalne życie a nie leżeć w łóżku (nie mówię tu np. o ciąży zagrożonej!) Jeśli czujesz sie dobrze to dlaczego masz leżeć w łóżku?! Nie rozumiem kobiet które robią z siebie męczennice w ciązy!