Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rus89_

Studia w Krakowie - warto?

Polecane posty

Gość Rus89_

Jestem studentką UŚ w Katowicach, ale moim marzeniem są studia w Krakowie. Co do uczelni, to w grę wchodzą tylko państwowe, najlepiej UJ. Napiszcie mi coś o swoich wrażeniach, życiu w Krakowie, czy warto tam studiować, a może lepiej zostać w rodzinnym mieście?

Gość Rus89_
Bardzo prosiłabym o konkretna odpowiedź.

Gość Rus89_
Drzewiecki, daruj sobie takie teksty, co ?

Gość Rus89_
To dla mnie ważna sprawa, potrzebuję zatem poważnych odpowiedzi.

bedziesz zawsze mogła odwiedzić kaczora za symboliczne 12 zł. A poza tym w krakowie jest Więcej zagranicznych turystów którzy chetnie wydymaja polską studentke w zamian za euro i funty więc problemu z utrzymaniem tez nie będziesz miała. Poza tym zawsze kupa śmiechu bo same oryginały na ulicach a jak sobie kupisz proce na pedałów to też bedziesz miała do czego strzelać. Tylko uważaj na jude Cze Miro :D

Gość Rus89_
Strasznie śmieszne. Jak nie masz co napisać, to może nie pisz, bo nie potrzebuję, żeby ktoś taki jak ty odwiedzał ten topik. Już podkreśliłam, że zależy mi na poważnych odpowiedziach, ale jak widać, zbyt wiele oczekuję. Cóż...gdyby jednak ktoś miał konkretne doświadczenia związane ze studiami w Krakowie, to niech się nimi podzieli.

Gość Rus89_
Wyobraź sobie, że mam własne, uczciwie zarobione pieniądze, cały czas oszczędzam. W czasie wakacji planuję wyjazd zagraniczny w celach zarobkowych. Dlatego twoje tekksty są nie na miejscu.

Gość Rus89_
Został mi tylko rok i muszę to poważnie przemyśleć, dlatego chętnie poznam zdanie kogoś bardziej doświadczonego w tej kwestii.

Gość gość
warto :) ja studiuje w krakowie, pracuje i starcza mi na wszystko :) nawet, zeby czasami wocic sobie taksówka do domu :) www.radiotaximpt.krakow.pl :)

Gość gość
moim zdaniem Krakow to idealne miejsce na studia. Taniej niż w wawie wychodzi utrzymanie i mniejsza konkurencja jeśli chodzi o prace. Ja skończyłam kulturoznawstwo na www.ignatianum.edu.pl i pracuje w agencji reklamowej

Gość ra_gi
Ja studiuje prace socjalną w Krakowie,na uczelni www.ignatianum.edu.pl i jest fajnie. Zajęcia są bardzo ciekawe i zazwyczaj są w jednym budynku. A samo miasto jest pełne atrakcji dla studentów ;)