Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnkjiuybm

sen o poronieniu

Polecane posty

Gość mnkjiuybm

Czy ktos z was miał? Czy działo sie coś niedobrego po takim snie w waszym zyciu ? :-(

Gość jaaa tez tak mialam
ale przezywasz ja pierdole

mialam takie sny przez cala ciaze, jak nie poronilam, to urodzialm martwe dziecko itp itd... ale moze dlatego ze duzo o tym myslalam i balam sie...ale wszystko bylo ok..synek zdrowy:)

Gość gggggggggggg26
dla mnie sie snilo ze widzialam martwy plod dzien przed poronieniem, snilo mi sie dokladnie to co sie stalo, w szczegółach,,

Gość bellusia
mi też się śniło, myślę, że to podświadomy strach przed poronieniem Stan aktualny - wesoła córeczka 7miomiesięczna u mojego boku głowa do góry będzie dobrze!

Gość gsgsg
podobno takie sny trzeba traktowac odwrotnie ..ze wszystko bedzie ok ! to Twoja psychika dziala mozen ie myslisz o tym specjalnie ale podswiadomosc robi swoje. Trzymam kciuki zeby bylo dobrze !! :-)

Gość mnkjiuybm
dziękuje bardzo za wpisy gggggggggg26 przykre :-( Bellusia pozdrowionka dla córci :) gsgsg dziękuje za wsparcie Wiecie własnie chodzi o to ,ze ja wcale nie myslałam o poronieniu, moze to moja głeboka podswiadomośc ? Nie wiedziałam jak go interpretować, czy ma związek z ciążą , czy z innymi sprawami , które tez mi nie dają spokoju