Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dita von tłuszcz

grubi ludzie dobroduszni? TO MIT !

Polecane posty

Gość dita von tłuszcz

Krąży po świecie głupi mit głoszący że rudzi są fałszywi, grubi dobroduszni a ludzie z wąskimi ustami małostkowi i ogółem wredni. Coraz częściej jednak zauważam, że osoby z dużą nadwagą są chamskie, wulgarne i w ogóle nadrabiają mikre poczucie własnej wartości udawaną odwagą i przesadzoną pseudopewnością siebie. Grube kobiety ubierające skąpe bluzeczki i wiedzące dobrze, iż wyglądają w nich jak baleron zamiast zainwestować w luźniejsze, a przecież przez to niekoniecznie mniej seksowne, ubrania wolą chamsko i zaczepnie twierdzić, że w myśl równości niech wszyscy, którzy są zniesmaczenie, się - za przeproszeniem "pier*olą"... Was też to tak irytuje?

wszystko jest kwestią jakiego człowieka spotkasz na swojej drodze i nie mówię tutaj o wyglądzie a o charakterze....nie ważne czy ktoś jest chudy gruby rudy itd....jak ktoś jest wredny z natury to takim pozostanie bez względu na wygląd ...ja np w swoim otoczeniu mam osoby otyłe i nic złego nie mogę na ich temat powiedzieć charakter mają fajny a i ubierają się odpowiednio do swojej tuszy nie ma reguły