Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

problem z uzytkownikiem allegro

Polecane posty

Gość

mam taki problem prosze o rady. otóz sprzedałam na allegro perfumy zaraz po zakonczeniu licytacji zapakowałam i podpisałam paczke adresem jaki widniał na allegro. potem niee wchodziłam na meila bo nie miałam akurat czasu, piniądze wpłynely paczke wyslałam. dzis dostaje maila od tej kobiety ze czemu tak długo paczki nie wysyłam. a wyslalam dzien po jej wplacie. na dodatek okazało sie ze osoba zazyczyła sobie przesyłke na adres inny niz na allegro, ale napisala o tym 3 dni po licytacji(koniec licytacji był w piątek a ona napisała o tym w poniedziałek)teraz pisze maile z pretensjami. nie wiem co mam zrobic,to moja wina bo powinnam sprzwdzac maile co dzinnie. ale zdrugiej strony ona powinna mi napisac wczesniej tego maila ze zmina adresu. ona teraz twierdzi ze nie nie dostanie paczki mieszka 300 km dalej. pierwszy raz mi sie takie cos zdarza.

ona powinna przed wpłatą na konto cię o tym poinformować, ewentualnie w tytule wpłaty przesyłka na inny adres itp nie twoja wina

Gość to do kogo wyslalas??
moja kolezanka tez czesto za moim posrednictwem zamawia produkty z allegro i albo przychodza na moj albo na jej adres w zaleznosci jak sie ugadamy. to napewno paczka doszla do tamtej osoby to niech ona sie z nia skontaktuje, bo winna lezy po jej stronie.