Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

jak usunąć przebarwienia i jednocześnie opalać skórę????

Polecane posty

nie próbowałam,ale mam obawy o ten zapach,wszystkie samoopalacze śmierdzą grzybami,nie do zniesienia jest przynajmniej dla mne ten zapach ,na dodatek a potem te żółtawe ślady na ubraniach :(

Gość no tak trole są bezrobotne
natryskowe to troche inne psika po ciele takim czymś i potem ślady nie zostają

odnośnie tego natryskowego,myślałam o tym ale nie mam pewności co do zapachu,czy też pozostawia na skórze podobny do zwykłych kremów i balsamów samoopalających

a jakie kremy stosujecie oprócz oczywiście z wysokimi filtrami na przebarwienia?ja mam od roku przebarwienia brązowe na twarzy i nie moge się ich pozbyć,pojawiły się w ciąży i tak sobie zostały:(

są takie kremy Farmona, Flos lek na przebarwienia ok. 20 zł możesz próbować ciężko z przebarwieniami lekko przecierać woda z cytryną

pietrucha ,ja robię piling kawitacyjny i fr focus,rozjaśnia cała skórę i buźka nabiera fajnego koloru,przebarwienia bardzo rozjaśniły się,ale mam całe ciało w brzydkich i nierównych kropkach po opalaniu,wiec szukam metody pomiedzy lub równoczesnej z wybielaniem i nadawaniem skórze ładnego koloru,myślałam o kosmelanie albo dermamelanie

matylda.. a co to za pilling? mi lekarka poleciła krem drela-jutro kupuję podobno tez dermobrazja skuteczna

Gość mama 8 miesiecznego synka
Nie wszystkie samoopalacze smierdza. Swietny jest samoopalacz do twarzy Lancaster. Nie smierdzi, ladnie brazuje i zakrywa przebarwienia (nie usuwa, ale sa o wiele mniej widoczne) Nie jest jednak tani...ale naprawde bardzo dobry!

Gość zonia30
ja na przebarwienia używam kosmetyków Flosleku - maja serię white&bbeauty.Ona jest na kwasach aha więc chyba przy takich kosmetykach nie powinno się opalać.Natryskowego nie polecam. Jeśli śmierdzi Ci samoopalacz może dodaj go do swojego ulubionego balsamu???

KURS- METODĄ ŻELOWĄ!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny mam do zaoferowania kurs metodą żelową wykonany w formacie Power pointa 97, 2003 i 2007- jako prezentacja. Jest on mojego wykonania wszystkie zdjęcia zawarte w tym kursie zostały zrobione przeze mnie. Kurs zawiera szczegółowy opis-KROK PO KROKU jak wykonać paznokcie metodą żelową. Jak wtapiać ozdoby w żel. Jak uzupełnić takie paznokcie. Prezentacja zawiera ponad 70 slajdów ze zdjęciami i dokładnym opisem. Kurs jest łatwy i przejrzysty do zrozumienia. Opisane jest w nim wszystko-czego potrzebujecie do zrobienia takich paznokci i jak się je wykonuje. Cena takiego kursu to 5 zł. Wysyłam na pocztę meilową po wpłacie pieniążków na konto!! Zapraszam!!!!!!

Gość milenuszka
Ja wiem jedno,ze nie jest prosto usunąc przebarwienia.Sama sie z tym meczyłam dosyc dlugo. Skuteczne dopiero okazało sie byc to ze trafiłam do elite na zabieg laserem fraxel. Kremy mi nie pomagały.

Nie zajmuje się profesjonalnie kosmetyka, więc myślę, ze jeżeli ktoś chce usuwać plamy, a przy okazji się opalać, to może jedno i drugie się wykluczać. A nie lepiej przejść się do specjalisty, który dokładnie wyjaśni czy takie rzeczy można robić. Znam bardzo dobra panią doktor, która zajmuje się zabiegami z zakresu medycyny estetycznej. Jest naprawdę świetna i doskonale zajmuje się swoimi pacjentami, więc może jakby ktoś chciał się dowiedzieć tak an pewnik, czy można usuwać przebarwienia i jednocześnie się opalać, to mogę dać namiary. Piszczcie w razie potrzeby na lupusik31@o2.pl

Mileniuszka, napisz coś więcej o tym Twoim zabiegu. Bo z tego co ja wyczytałam na blogu dr Marka Wasiluka Medycyna Estetyczna bez tajemnic, usuwanie przebarwień laserem frakcyjnym to błąd, który może doprowadzić do powstawania kolejnych przebarwień. Owszem przebarwienia najlepiej jest rzeczywiście usuwać laserem, ale na pewno nie frakcyjnym, a innym przeznaczonym do tego celu. Zresztą odsyłam Was do źródła http://www.marekwasiluk.pl/jak-usunac-przebarwienia/, notabene, jest to jeden z sensowniejszych blogów, jakie mi się zdarzyło czytać ostatnio

Gość gość
no wiesz, jeśli masz przebarwienia po opalaniu to ja bym z tej czynności zrezygnowała. A jak się zastanawiasz nad tym, jaki będzie najlepszy sposób to myślę, że warto byłoby się wybrać do dra Wasiluka na zabieg laserem bromkowo -miedziowym efekty naprawdę rewelacyjne.

Gość gość
Konsultacja z dermatologiem w takim przypadku chyba będzie najodpowiedniejsza, sprawdz tutaj np. www.medis.pl bylam tam kiedys i bardzo dobrze zajeli się mna

Gość gość
Na przebarwienia najlepszy jest zabieg Toskani Spot Out

Gość Uhahanana
Fajne zabiegi, takie powakacyjne na przesuszoną słońcem skórę i likwidujące przebarwienia wykonuje Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wyspa Piękna we Wrocławiu . Można tam też uzyskać fachowe porady dotyczące pielęgnacji swojej cery. W ogóle wizyta u nich zaczyna się od diagnozy cery i dobraniu najbardziej odpowiednich zabiegów. W tym roku mieliśmy takie lato w Polsce, że chyba wszyscy zdążyli się opalić, nawet jeżeli tego nie chcieli :) Tylko niestety, teraz przesuszona skóra i przebarwienia.

Gość gość
Natryskowe opalanie???? A co to takiego? Pierwsze słyszę