Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

idiotke ze mnie robia

Polecane posty

Gość barabarabab

w pracy dzisiaj sie wkurzylam. do mojego pokoju w ktorym poza mna siedzialy jeszcze 3 babsztyle przyszedl koles ktory rozsiadl sie (kumpel dwoch ktore tam byly) i pytal dlaczego w tym pokoju nie ma zasiegu i ze moze pani X czyli ja ma jakas wkladke wmontowana czy cos takiego ja mu odp tylko ze nie sadze, a taki babsztyl mowi pozniej ze ja mam ale chyba tampon. nie uwazacie ze to bylo wszystko chamskie? zaczynajac od jego slow. czy moze ja przesadzam

Gość barabarabab
ja jestem stazystka. 2 babki maja po 50 lat, ale probuja robic z siebie nastolatki ubiorem, zachowaniem ale do tego sa tak chamskie ze szkoda slow... a facet to lekarz ja tam pracuje w biurze wysyla mnie po wode albo papierosy moze gdyby ten kiosk byl gdzies daleko to bym bez problemu chodzila ale jest 2 kroki od wyjscia z tego blokuw mysla ze moga ze mnie robic frajerke. moja kierowniczka jest kobieta ktora pacuje na zupelnie innym bloku i tak sie zastanawiam czy nie poprosic ja o to zeby mnie przeniosla w inne miejsce. chociaz oni sie dosc dobrze znaja i nie wiem czy pozniej nie bede miala nieprzyjemnosci jak sie przeniose. i nie mowcie teraz ze jak tam nie wytrzymuje to juz w innej pracy nie wytrzymam, szczerze mowiac to ja na nich leje mam ich w dupie banda skurwielow. chodzi o to ze jak sie przeniose to na nich spadnie wiecej roboty (teraz siedza z gazetami w rekach i pieprza o niczym) a tak to sie wiecej zajma robota, bo za co oni dostaja te 1400 zl. dodatkowo dogaduja innym i sa niemili jak tak stawiaja sprawe i nie sa w stosunku do mnie w porzadku to ja tez nie bede. co myslicie przeniesc sie? czy moze dopierdalac im jak oni mnie? tylko jak?ci ludzie sa sporo starsi odemnie...

Gość barabarabab

Gość barabarabab

Gość barabarabab

Gość a co mi tam ....
zasada sprawdzona :) pokaż klasę , bądź życzliwa i uśmiechnięta - nie ma lepszej zemsty. Na wszelkie zaczepki z Twojej strony sa przygotowani na życzliwość nie :D

Gość barabarabab
ale ja im chce dac nauczke, poza tym nie moge na tych chamow juz patrzec.