Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggproblemma

niektóre wiadomości na gg nie dochodzą, może tak być?

Polecane posty

Gość ggproblemma

zdarzyło się się wam kiedyś że jakieś wasze wiadomości nie doszły do kogoś na gg? może się tak zdarzyć? jeżeli wysyłam komuś wiadomość kto nie jest zalogowany to czy zawsze otrzyma ją kiedy się zaloguje? czy jeżeli wyślę komuś wiadomość i potem się wyłączę to czy ten ktoś dostanie tą wiadomość? ja wysłałam kiedyś znajomemu wiadomość (miałam ją w swoim archiwum) a on podobno jej nie dostał (mówił że nie miał nawet nic w archiwum) - może się tak zdarzyć?

Gość w sam raz na raz
jak ktos nie ma archiwu i wyłaczył kompa mimo ze migało ze ma wiadomośc to juz jej nie dostanie

Gość retr
to tylko gg wiec moze sie zdarzyc. a wazne wiadomosci lepiej osobiscie przekazywac ;)

Gość Arcio
albo jak mu ktos na gg wlazi i potem archiwom kasuje , tez moze sie zdazyc.... zonka tak jednemu koledze zrobila

Gość ggproblemma
a jak ktoś wyłączy komputer lub komputer sam się wyłączy, a migająca wiadomość nie została otwarta/odebrana, to będzie w archiwum odbiorcy czy nie?

Gość ggproblemma
to dopytuję dalej ;) czy jeśli wiadomość miga u odbiorcy, ale nie zostanie otwarta/odebrana, a jego komputer zostanie wyłączony lub sam się wyłączy (np. przejdzie w stan uśpienia) to czy ta wiadomość będzie w archiwum u odbiorcy?

Gość ja powiem tak......
jeśli odbiorca ma archiwum to powinna być ....