Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

mam dziwne-smieszne pytania.moze ktos odpowie

Polecane posty

maly konczy prawie 5 miesiac 1 do tej pory dziecko mylam w wanience na specjalnym lezaku w ktorym go kładłam.wyrósl z wanienki i lezaczka ,nie potrafi jeszcze siedziec,wiec niewiem w jaki sposob go kapac. jak zlapac. w tej duzej wannie jakos nie umiem sie połapac. znajome mi opowiadaja jak ich dzzieci szaleja w wodzie-nie umiem wyobrazic sobie tego 2 od kiedy dzieci moga miec(znajduja sobie)taka ulubiona zabawke bez ktorej nie chca sie poruszac. maly ma grzechotke tylko i takie zabawki powieszane w wozeczku.powinnam mu kupic cos wiecej? 3 rwie mi sie do siedzenia ,ale wszyscy dookola mowia ze to za szybko, ze niemoze jeszcze siedziec.tylko ze on lezec niechce wiec co robic. 4.poczym i jak poznac ze idzie mu zabek moze i glupie pytania ale nieznam odpowiedzi wiec pytam

Wyrósł z wanienki? co do kąpieli, to polecam zamiast leżaczka taką specjalną gąbkę - w kształcie zwierzaka, na której kładzie się dziecko. A wanienkę kupcie większą :)))

Mój synek sam siedział już pod koniec 5 miesiąca, a córcia jest w siódmym i siedzi ale tylko z podparciem. Wszystko zalezy od tempa rozwoju dziecka, nie ma się czym przejmowac i słuchac rad innych Ząbkowanie zauwazysz napewno- dzieciak nie da Wam spac ! a wybity ząbek najlepiej sprawdzić metalowa łyzeczka -delikatnie stuknij w dziąsło, ząbka usłyszysz :)) powodzenia :))

w wannie na gąbce lub sa jeszcze takie specjalne krzeselka do kapieli, moja kolezanka takie miala, ja bym kupila uzywane poniewaz na dlugo ci nie bedzie potrzebne... a tak w ogole to najlepszym wyjsciem w twoim przypadku bylaby wspolna kapiel z malenstwem, one to uwielbiaja :) popros partnera/meza o pomoc! sama po dzien dzis kapie sie z corka, ona to uwielbia!

Gość rady od paradyy
1 trzeba było kupić duża wanienkę. Ja za swoją dałam 30 zł i spokojnie roczniaka mogłabym w niej kapać. 2 Różnie to bywa. Myślę, ze gdzieś koło roczku. 3 Co to znaczy ze nie może jeszcze siedzieć? Jak chce siedzieć to niech siedzi. Jak sam wstaje to niech wstaje. Wątpię żeby sam chodził w wieku 5 miesięcy. Rozpulchnione zaczerwienione dziasełko, biała plamka, stuka pod łyżeczką jak już się przebił.

wiec tak slini sie bardzo.placze w nocy,non stop reka w buzi , widze takie biale, wydaje mi sie ze slysze ale juz sama niewiem.myslalam ze prosciej bedzie z tym. mam krzeselko do wanny boje sie go w nim sadzac bo mi mowia ze jak za szybko siedziec bedzie to krzywy bedzie kapiel z nim super ale wtedy musi byc 2 osoba a to rzadkosc by byla.