Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaNieNaMiejscu

Czy starsza kobieta może być aż tak ślepa......?

Polecane posty

Gość WeronikaNieNaMiejscu

Moja teściowa chyba żyje w innym świecie. Jej mąż to facet który chlał i bił ją i mojego męża jak ten był dzieckiem Teraz na starość przestał pić, zachorował poważnie i chodzi o kulach... cała jego nienawiść do świata i ludzi zdrowych uderza prosto w nią... wyzwiska, gburowate zachowania, ciągłe żale do niej... ona jest o wszystko winna. A ona co robi? Ona się nim opiekuje, dba o niego, robi koło niego, gotuje mu, robi za niego wszystko i chyba zawsze robiła... tak jakby ten jego obraz buca nie istniał... na dodatek teść codziennie po PIĘĆ razy dzwoni do męża i zadaje jakieś głupie pytanai, czasami płacze i generalnie strasznie mnie drażni. Mój mąż sobie właczył tarcze na to wszystko i stara się olewać - tak go uczą na terapi DDA. a mnie trzęsie, jak teść czasem zieje agresją do wszystkich którzy żyją, na zasadzie: ja jestem najmądrzejszy a reszta świata to idioci... mam ochotę mu czasem dogadać, raz nawet się z nim pokłóciłam i wyszłam trzaskając drzwiami..... no... wygadałam się... są ludzie w podobnych sytuacjach?

Gość Equality
Take A Gift to portal, dzięki któremu użytkownik może stać się posiadaczem wymarzonych nagród, poświęcając tylko trochę swojego czasu. Nagrody są bardzo różnorodne - od niewielkich akcesoriów elektronicznych, po konsole, najnowsze telefony komórkowe oraz wiele, wiele innych! http://tnij.org/freegifts (link skrócony)

Gość exogeni
walic starych ludzi i ich emo problemy