Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvioolletta

ale musieli miec robote ci, co pakowali ciała do trumien...

Polecane posty

Gość vvioolletta

ciekawa jestem w ogóle jak to było, bo na miejscu katastrofy juz były pakowane ciała do trumien tych czerwonych, fioletowych...jak oni tam je pakowali jak ciala byly niekompletne?pakowali jak leci?bo skad mogli wiedziec ktora czesc ciala pasuje do ktorej czesci? a potem identyfilakacja i wypakowywanie, potem do tych brazowych trumien ...jak to wszystko bylo robione? jak sie robi w takich sytuacjach? ludzie sa w workach czy jak?

Gość odczynnik psi
Badali DNA każdej części, jak DNA sie pokrywało ze sobą wrzucali do osobnego wora itd

Gość gggggggg
Ci co to robili to juz niejedno widzieli na oczy i dla nich taki widok to byla norma

Gość zle czytaszzz
oni niedawno to "przerabiali "ze swoimi ludzmi z metra :( to nie sa miękkie dydki tylko twardzi faceci, ktos to musi robic

Gość codziennie codziennie
Nie panikuj ! Ruscy to twardziele. Mają wprawę 😭

Gość vvioolletta
ok no ale w jaki sposób ze tak powiem segregowali ciala gdy je wkładali do tych pierwszych trumien?

Gość behemłucik
palce lizać :classic_cool:

Gość Leejdi
a nie wydaje wam sie ogladajac dzisiejsza uroczystosc ze Barbare Maciejczuk przeczytali 2 razy? Najpierw jako stewardesse a pozniej jako zaloge samolotu na koncu choc czytali alfabetycznie?

Gość vvioolletta
bo to ze stresu tak czytaja :o a jedna posłanka na tym zgromadzeniu parlamentu europejskiego wyczytała nie lecha kaczynskiego tylko ALEKSANDRA kaczynskiego :o nikt nawet jej nie zwrócił uwagi kazdy wiedział o kogo chodziło i jaki stres przezywa kobieta wyczytujac te wszystkie nazwiska

Gość Leejdi
tylko mam banie troche bo skoro wynosili trumny i czytali kogo niosa to wygladalo to tak jakby ja niesli w dwoch trumnach...

Gość a mi sie wydaje ze
nie ma szans zeby oni "zebvrali" cake cialo < nie wiadomo jak bardzo rozdrobnione byly ciala. jakos nie chce mi sie wierzyc ze kazda najmniejsza czesc tak badaja i kompletuja.. moze jakies wieksze fragmenty.. nie wiem

Gość Leejdi
no ale dlaczego ja czytali 2 razy? chyba jako mloda chuda kobieta zmiescila by sie CALA do jednej... i bedzie mnie to gnebic:(

Gość 3ZUZIA
a gdzzies podobno w necie sa zdjecia tych ofiar...dziennikarze zrobili>? kto da linka?

Gość ...odpowiedź...
diabli wiedzą co w tych trumnach jest... wątpię ,że wszystkie częsci ciała tych ludzi były poddane badanią DNA ...

Gość Leejdi
ale zdjecia za zycia?

Gość codziennie codziennie
A Lecha od razu znaleźli ...

Gość Leejdi
mnie sie zaczyna wydawac ze tam w trumnach byly badane tylko ciala Lecha i Marii a reszty nie;/

Gość 3ZUZIA
po to tam tyle patologow bylo zeby poskladac te czesci do kupy..zreszta wszystkie nie byly porozrywane,czesc byla w dobrym stanie a chodzilo mi o linka z miejsca katastrofy,bo czytalam gdzies ze sa te ciala na fotoch...

Gość wiosna już w pełni
a jak się okaże ze kobiety popakowali z męskimi narządami?

Gość ssccdd;cdsm;sd
watpie zeby narzaduy zostaly a Jarugi Noawackiej jeszcze wogole nei znaleziono?