Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolinaa00

Którą lampę wybrać ? _ pomocy.

Polecane posty

Gość mama zmieniajace swoje zycie
jak wkleisz dobrze link to może ktoś i zobaczy i doradzi

Linki są dobrze wklejone. Trzeba je tylko skopiować. Inaczej nie da się tego zrobić. Jeżeli więc komuś zależałoby na pomocy zrobiłby to bez problemu :)

Gość podrzuć mu na balkon
2

Ja też proponowałabym drugą:) KURS- METODĄ ŻELOWĄ!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny mam do zaoferowania kurs metodą żelową wykonany w formacie Power pointa 97, 2003 i 2007- jako prezentacja. Jest on mojego wykonania wszystkie zdjęcia zawarte w tym kursie zostały zrobione przeze mnie. Kurs zawiera szczegółowy opis-KROK PO KROKU jak wykonać paznokcie metodą żelową. Jak wtapiać ozdoby w żel. Jak uzupełnić takie paznokcie. Prezentacja zawiera ponad 70 slajdów ze zdjęciami i dokładnym opisem. Kurs jest łatwy i przejrzysty do zrozumienia. Opisane jest w nim wszystko-czego potrzebujecie do zrobienia takich paznokci i jak się je wykonuje. Cena takiego kursu to 5 zł. Wysyłam na pocztę meilową po wpłacie pieniążków na konto!! Zapraszam!!!!!! Zainteresowane osoby proszę pisac na maila.

Gość silviasim
ja kupilam zestaw z lampom na dwie renca 45 w 5 zaruwek jest swietna ale jest na alegro tylko lampa poczekaj na zestaw jest tanszy zobacz sobie na alegro numer 997646533