Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasers3

WZIELAM ANTYBIOTYK I UMIERAM;/;/

Polecane posty

Gość gasers3

Wzielam antybiotyk i przed tym gdzies z 2h temu jadlam obiad i teraz mnei tak boli strasznie.. taki bol przeszywajacy w brzuchu.. Co robic? Wziac jakas talbetke przeciwbolowa? Nie moge wytrzymac:o:o

Weż cos p.bólowego, najlepiej Nospe. jesli nie msz Nospy inny srodek p.bólowy. Jak nie przejdzie pogotowie.

napij sie tez czystej przegotowanej wody , lub mineralnej nie gazowanej.

Gość tak sobie mysle___
a moze powinnas zwymiotowac :( kiedys to mi pomoglo

Gość gasers3
juz tak raz mialam, ale poszlam spac i przeszlo na drugi dzien. Bralam codziennie ten antybiotyk , podobno jest silny i do tego oslonowy a teraz raz na tydzien. I wlasnie drugi raz tak sie zdarzyło... i to boli wlasnie tak "przejsciowo" chwile boli potem chwile nie i tak caly czas:o

Gość kto jak nie my!
tej a na co ten antybiotyk i co on za jeden?

Gość załamka.....
ja bralam kiedys przez 2 tygodnie Dalacin C. Jesli kiedykolwiek wam lekarz to przepiszcie uciekajcie od takiego konowala gdzie pieprz rosnie. Tak powiedzial mi internista,ze ten antybioty moze nawet zabic, gdy sie dowiedzial co bralam:( Przez dwa tygodnie czulam sie jak bym byla w spiaczce. Bralam go 3 razy dziennie i po kazdej dawce scinalo mnie znog,nie dalo sie mnie dobudzic. Pozatym ogromnie bolalal mnie glowa i brzuch. Przerwalam kuracje kiedy na jezyku kubki smakowe powiekszyl sie do takiego stanu,ze moj jezyk wygladal jak skora zaby. Niestety mimo stosowania roznych lekow,kubki na jezyku od pol roku sa powiekszone.Lekarz powiedzial,ze byc moze zostana tak do konca zycia:( Prosze,nie bierzcie tego.