Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony..........

moja kobieta nie chce połykać :(

Polecane posty

jak ją do tego przekonać? lodzika robi pierwszorzędnie, ale chwile przed wyjmuje go ust lub wypluwa.... POMOCY :(

Gość połknij za nią:)
i po sprawie:)

no pomóżcie :(

A gadałeś z nią kiedyś dlaczego nie chce połykać? Próbowałeś swojej spermy? :p Może jej nie smakuje, może się brzydzi, może po prostu nie wie, że byś tego chciał. Spróbuj jej wytłumaczyć, że dla Ciebie to oznaka, że ona Cię w pełni akceptuje, całego, takim jakim jesteś. Tylko nie naciskaj, bądź delikatny. Powodzenia!

Gość Roxianaaa
ja czasem lykam a czasem wypluwam :) a czy ona za kazdym razem musi polykac i czy to az tak wazne? ja sama chce zeby mi dochodzil w ustach a on czesto go odstawia bo nie chce mnie "ponizac" choc mnie to wrecz kreci ;]

Gość Roxianaaa
albo niech ci wylizuje sperme z brzucha lub z reki stopniowo tak zeby sie oswoic ze smakiem najpierw

Gość marek 22151
Ja tam zawsze połykam. Inaczej sobie nie wyobrażam.

Ty właśnie zrozpaczony - sperma różnie smakuje - mój facet kiedyś był przeziębiony - i wtedy przy połykaniu az sie skrzywilam, po niedobre bylo - i poczekalismy az wyzdrowieje, zalezy co jesz, czy palisz fajki, pijesz alkohol - to wszystko wplywa na smak - sprobuj kiedys, to nie wstyd moim zdaniem

Gość Gabi90
Jeżeli nie połyka to znaczy, że ciebie nie kocha !! Rzuć szmatę i poszukaj takiej, której twoja sperma będzie smakowała jak nektar.

Gość ehehe
gorzej jak facet bierze odzywki, to wtedy jest niesmaczne...:P ja lykam:P

Gość dorotaaaaaaa
Taka wypowiedz znalazlam na pewnym forum: Taka ciekawostka dla wszystkich Pań, następnym razem, gdy chłopak powie Wam, żeby połykać, bo sperma jest zdrowa i ma mnóstwo substancji odżywczych, powiedzcie im, że sperma zawiera ptoaminy, czyli jady trupie - kadawerynę oraz putrescynę, które same w sobie są wysoce szkodliwe, powstają podczas rozkładu białek. To one odpowiadają za wspaniały zapach i po części smak spermy. Moje drogie Panie, pijemy męską spermę, to prawie tak, jakbyśmy lizały rozkładające się zwłoki. Dobrze, że sperma przynajmniej jest ciepła Ptomainy czyli jady trupie - toksyczne aminy powstające w procesach gnilnych. Charakteryzują się nieznośnie odrażającym zapachem (u wielu osób zapach ten wywołuje niemożliwy do opanowania odruch wymiotny). Jad trupi jest trującą substancją, uszkadza układ krążenia. Zatrucie może prowadzić nawet do zgonu. Rodzaje ptomain to putrescyna i kadaweryna. raz polknelam, ale mnie odrzuca, a facet mi mowi, ze to takie cudowne

co do tego jadu trupiego to znam sterydziarza ktory od paru lat łyka wlasna (nie zartuje teraz) bo nie chce tracic jakichs tam wartosci odzywczych i do tej pory nic mu sie nie stalo wiec sie nie boje :)

nie no z tymi jadami chyba jakas przesada? owszem , pewnie sa, ale raczej śladowe ilości? w koncu z tego się biora dzieci, wiec az tak zle nie moze byc? a to czy ktoś łyka czy nie to wcale nie jest wyznacznik miłości, a raczej dojrzałości

Ja łykam, to jest smaczne. Z jadem trupim to duża przesada. Gdyby to było groźne to lekarze by o tym mówili.

w 100% zgadzam, się z opinią >bajerancka dupa>więc za wiele nie będę dopisywać,przede wszystkim zacznij dbać o dietę a potem,,,wieczorkiem nakręć ją porządnie ,,może jakiś filmik ,,wypijcie po drinku na odwagę a potem powiec jej o swoich fantazjach,,,i eja,,,,,,,,:)

Gość marek 22151
Z tym jadem trupim to jakaś totalna głupota, ja zawsze łykam wspaniałe mleczko mojego partnera i żyję. A muszę przyznać, że jak się czasami spuści to bywa tego z pół litra.

Gość no nie mogę, he he
ja mam radę - sam połknij swoją spermę i zobacz czy dobra w smaku. Może fatalnie smakuje, dlatego dziewczyna nie chce łykać.

Gość facet_to
Nie łyka żona to łyknie inna

Gość kotson chtw
już ci sie glupia spamerko p******i i powtarzasz w tych samych watkach 🖐️

Gość gość
sam zdegustuj a potem ewentualnie wymagaj ;)

Gość gość
Co wy z tym połykaniem. Ja tam zdecydowanie bardziej wolę tryskać mojej dziewczynie na twarz, bardziej mnie to kręci. Zresztą ona też tak bardziej lubi.

Gość gość
Choć zdaję sobie sprawę z tego, że różne są upodobania. Jak trysnąłem w twarz ojcu, to się nie tylko nie ucieszył, ale i w*****ł niezmiernie :(

Gość gość
moja tez nie chciala polykac,ale jak ja postraszylem ze nie bedzie rypana to zmienila zdanie i polyka

Gość gość
Moze nie chce zajsc w ciaze

Gość gość
Łykaj sam, najlepiej na pizzy, a ona niech się obejdzie smakiem.

Gość gość
mało jest takich co chętnie połykają

Gość gość
kiedyś miałem taką kochankę co uważała że lodzik bez połyku to nie lodzik. Hmmmmmmmm

Gość gość
jak juz bedzie w buzi miec dodaj cukru i truskawek,powiesz, ze to nowy jogurt, polknie z rozkoszą