Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to będzie

Na pogrzeb zjadą się najważniejsze głowy świata

Polecane posty

Gość co to będzie

może to głupie, ale myślę że właściwie ten zjazd może być celem tego całego zamieszania. Już się boję, co może się stać gdy w jednym miejscu będzie tyle ważnych osób. Chyba wiecie, o co mi chodzi?

Gość fsrgsrg
no właśnie, dziś w TVN24 mówili o przygotowaniach, żeby zabezpieczyć się przed atakiem... to jest przerażające... przecież aż się proszą o atak.. :(

Gość ossama
podobno żadna poważna grupa terrorystyczna nie jest w stanie w 4-5 dni przygotować taki atak. Ale dla chcącego nic trudnego, tylko że w tedy to już na dobre zapanuje chaos i bezprawie... Dlatego ja szczęśliwy,iż całe zbiorowisko będzie w Krakowie spokojnie przesiedzę ten dzień w stolicy, z pustymi drogami w ciszy.

Gość ossama
no i pocieszające jest to,że nasze dupy i dupę marszałka i premiera nie będzie ochraniała tylko śmieszna polska policja i BOR ale i amerykanie w trosce o swojego szefa:-) Więc jest szansa,że przeżyjemy......

Gość ossama
ja tam się śmieję z tego srania co teraz mamy z ochroną uroczystości, bo nawet nie mieliśmy porządnego samolotu rządowego, tylko 20letnie blaszane pudło:-( Dlatego żaden normalny kraj nie zaufa nam w tej kwestii i sami będą swoich ochraniać.

Gość outnot
myślę że dlatego pogrzeb jest na wawelu, ze względu na bezpieczeństwo gości

Gość ossama
już dziś z USA przyjechały samochody dla amerykańskiej delegacji i ochrony (boja się,że im jakieś dziadostwo damy) ze sprzętem zakłócającym itd.

Gość boje się tego wszystkiego
prezydentowi i reszcie ZABRONIONO leciec "oficjalnie" ( a oficjalnie nie wolno wieżć TYLu ludzi w jednym samolocie!!!!) i nakazano przylecieć PRYWATNIE!!!!!!!!!!!!! A tylko PRYWATNIE można lecieć taką grupą!!! Mam nadzieję, że te wszystkie zbiegi okoliczności, niepokojące fakty i niedomówienia ni esą zapowiedzią czegoś gorszego.... :( ... strach się bać

Gość kat :P:P:P
będzie co robić:P

Gość fsrgsrg
ja się boję... a wyobraźcie sobie hipotetycznie, co by było gdyby:(

Gość a dlaczego akurat w Polsce?
bo chyba tylko w Polsce można zrobić ludzi tak w konia z tymi pasażerami samolotu, no i jest dosyć ważnym państwem, nie jakoś super, ale nie można być dla niego obojętnym, więc pewne było że wynikiem tej katastrofy będzie właśnie taki zjazd ważnych ludzi.....

Gość módlmy się
żeby ta historia potoczyła się dalej bez żadnych niemiłych niespodzianek...