Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Despera211

Szukam faceta

Polecane posty

Gość Despera211

Ludzie powiedzcie mi, gdzie Wy poznajecie partnerów? Ja nie wiem juz co robić, czuję się samotna... próbowałam różnych rzeczy... romansu z zajętym, zwiazków bez zobowiązań, związków toksycznych.. Ale chciałabym zaznać prawdzoiwego uczucia.. Ludziom tak niewiele trzeba do szczęścia, chcą kochać i być kochanymi... a ja wciąż trafiamna takich, co nie chcą się wiązać, nie chcą niczego prócz ostrego seksu. Naprawdę tylko o to wam chodzi? Nie macie uczuć?? Proszę wypowiedźcie się mężczyźni po 21 roku życia

Macie uczucia i chcecie:) tylko miłosci mówisz...to chcesz wszystkiego a to deficytowy produkt i kazdy go chce nawet jak gada ze nie

yyy, ale jesli probowalas jak sama mowisz zwiazku z zajetym , to czemu sie dziwisz ze nie wyszlo??? nie zastanawiaj sie czego chcesz od ludzi, tylko co sama mozesz im dac, co powoduje, ze przyciagasz degeneratow? moze zwracasz uwage nie na to co trzeba, moze za bardzo sie spieszysz?

Gość Despera211
Jak slucham jakichś starszych znajomych to z łezką w oku słucham tych historii , choć nie mam na myśli łzwaych bajek z romansideł.. bo to bylo na porządku dziennym.. ludzie zakochują się w sobie, robią sobie niespodzianki, sprawiają, że ta zreczywistość nie jest taka szara i nudna, pusta.. i nikt Ci nie mówił.. nie bylo tego psychologicznego bełkotu "naucz sie życ sama, zebybyc z kims, musisz byc sama,zeby docenic kogos" coś w tym stylu.. to była naturalna kolej rzeczy.. a teraz? laski patrza czy koles ma fajne auto, a faceci na to, czy będzie dobra łóżku.. to jest takie smutne.. takie puste...

Gość to ja, hej
może jesteś mało atrakcyjna

Gość Despera211
Energiczna Trzydziestolatko... chodzi o to, że myślalam, ze bylam na takim etapie, że sądziłam, że nie potrzebuję związku dusz.. tylko bezzobowiązujacego.. dltaego tak.. teraz to chodzi mi o to, że w ogóle nikogo nie poznaję.. 90% mężczyzn poznawalam w internecie, a nie jestem typem, który podchodzi i zagaduje, czerwienię się na samą myśl

Gość to ja, hej
faceci patrzą czy jesteś ładna i nie głupia. ale najpierw to pierwsze :) każdy facet jest taki sam, albo w 99% taki sam

Gość Despera211
Nie to nie chodzi o to,że jestem mało atrakcyjna.. mowią tylko, że wyglądam na zdystansowaną i zamkniętą, urody mi nikt nie odmówił

Gość Kochanie,
ty myślisz, że jesteś jedyna na tym świecie, która tego szuka? :)

Gość ashkel
A z jakiego miasta jesteś Despera211 ? Jakby co to mam 23 lata

Gość to ja, hej
co tutaj powiedzieć. Ja tam lubie porządne kobitki i nie tylko patrze na sex. jestem facetem po 21 roku życia

Gość to ja, hej
mie martwi że większość ładnych dziewczyn to obciągary albo idiotki :/

Gość to ja, hej
despera211 masz duże soczyste piersi ? ;)

Hmm powiem swoimi słowami ja po prostu poszukiwał bym kogoś kto będzie nie tylko moją dziewczyną ze wszelkimi tego konsekwencjami ale też przyjacielem. Osoba rozsądna, komunikatywna, wesoła i umiejąca czytać między słowami, dama nie czyniąca ze swojej kobiecości jedynego atrybutu ale dopełnienie reszty cech. I choć to brzmi jak kosmiczny ideał to jednak są takie dziewczyny... niestety zajęte najczęściej :D A czytając Twe słowa nie mogę wyjść ze zdumienia, na prawdę jest tak źle? Hmm... może po prostu źle ciebie oceniają a kochasiom wystarczy niewiele, przysłowiowy "rzut oka" bo wszystko inne przerasta ich emocjonalnie i umysłowo. Myślę że pomimo tych ciągłych rozczarowań z pewnością niejednokrotnie trafisz na mężczyzn znajdujących przyjemność w obcowaniu z "całokształtem" ciebie. Jest ich dużo :)

Gość to ja, hej
melygion ja sie do takich facetów zaliczam :D ale jak każdy facet lubie piękne kobiety

Gość Despera211
Mam swoją teorię na temat tego, czemu jest tyle głupich lasek, co dawają byle komu, albo obciągają.. ale to jest dyskusja na innym temacie.. Moja siostra zakochala sie tak na serio majac 30 lat.. i widze jaki ma to wplyw na nią... rozwija się.. męźczyżni działają inspirująco, uczą myśleć trzeźwo i logicznie, nie przez pryzmat emocji, za to ich zawsze ceniłam... i każda znajomość czegoś uczy.. czemu sobie tego odmawiać w imię tej zasranej "wolności" jestem z Katowic

Gość to ja, hej
despera a na mnie kobiety działają wręcz energetyzująco i wzrasta mi poziom ogólnej motywacji i szczęścia w życiu. takiego głębokiego szczęścia, prawdziwego :D

Gość ashkel
Szkoda ,że z jesteś z Katowic. Trochę to za daleko jak dla mnie. Pozdrowienia z Poznania.

Gość Despera211
to ja,hej.. milo slyszec takie rzeczy... że tak kobiety też mogą działać, pobudzająco nie tylko na strefę rozporkową... ciągle się tego czepiam, bo jestem sfrustrowana..tym, że męźczyźni chcą seksu a kobiety zwiazku (orzynajmniej w moim otoczeniu.albo polu widzenia?)

Gość samotnośc jest smutna
wiecie co ja też myśle że faceci patrzą najpierw rozporkiem jeśli kobieta spodoba im się w łózku ciągną to dalej i być może kiedyś wychodzi z tego jakiś związek albo dłuższy romans...ja już mam tego dośc, jestem atrakcyjną kobietą ale każdy patrzy na mnie przez pryzmat jak tu by było ze mną w łózku czy naprawde faceci są aż tak płytccy?a gdzie miejsce na jakomś miłóśc która dodaje człowiekowi chęci do życia to takie piękne

Gość to ja, hej
Despera211 i inne. no mi kobiety (odpowiednie ) dodają ogólnej motywacji życiowej i jakoś tak mi na myślecie wpływają pozytywnie ( w znaczeniu rozwiązywania problemów z każdej dziedziny życia i nauki). ja ogólnie bardzo lubię kobiety (odpoiwiednie) i myślę więcej niż rozporkiem. po prosu chce się żyć :)

Gość to ja, hej
a co to znaczy czy kobieta jest dobra w łóżku? chodzi o umiejętności? dla mnie nie musi ich mieć, ja wszystko załatwie, bo mam to w naturze. patrzę najpierw na wygląd :) jak każdy f.

Gość Despera211
samotnosc jest smutna..... na to nie ma reguły... to nie jest schemat.. ale jedno jest pewne.. jak rozmowa szybko schodzi na tematy seksu.. to nie będzie z tego nic poważnego... hormony, zwierzęce instynkty...? za dużo testosteronu? ch. wie... kiedyś przeczytałam artykuł o tym jak kobieta żyje bez seksu już 2 lata i jest jej super, to chyba się na to zdecyduję..

Gość Despera211
to ja, hej.. nie masz racji.. bo co 2gi facet narzeka, że kobiety leżą jak kłody ich partnerki nie chcąbrac do buzi i szukają łatwych lasek na portalach typu erodate

Gość to ja, hej
Despera211 tak się składa że świat i wszystko co z nim związane zbudowany jest z reguł i na wszystko są reguły.... wkurza cie że facetowi się chce ruchać? masz informacje z pierwszej ręki ( jestem facetem. chce mi się ruchać i nic z tym nie zrobie. im dziewczyna atrakcyjniejsza fizycznie tym bardziej pobudza mi wacka (to wina dziewczyn, nie moja) no i im bardziej jestem związany z nią emocjonalnie ( zakochany ? :P ) tym mi się samoistnie mocniej chce. ale ja nie szukam dziewczyny tylko i wyłącznie do bzykania

Gość Despera211
to ja hej. ile masz lat obstawiam,że do 23 , mam rację?

Gość to ja, hej
25

Gość to ja, hej
a Ty despera ile masz na karku :P ?

Gość Despera211
Kończę w czerwcu 21 ;)