Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefaneta

jedna myśl nie da mi spokoju.. przeczytajcie

Polecane posty

Gość strefaneta

to są jedynie moje spekulacje ale popatrzcie zginęło tylu ważnych funkcjonariuszy polskich , głowa Państwa , dlaczego w takim przypadku od razu skreślono możliwość zamachu terrorystycznego? oparto się tylko na błędzie pilota, np.czemu media nie brały pod uwagę ze w samolocie po prostu wybuchła bomba? zwykle przy takich tragediach występują takie spekulacje, a do momentu nie wyjaśnienia przyczyn branie takiej ewentualności pod uwage jest jak najbardziej oczywiste! po drugie jeśli samolot rozbił się na ziemi to co robią szczątki na tak wielkim obszarze? może po prostu wyłączmy te telewizory a włączmy myślenie, bo tu musiał zawinić człowiek

Gość NIESAMOWITE!!!
szczątki leżą na tak dużym obszarze,bo przecież samolot nie zatrzymał się w mgnieniu oka! roztrzaskał się o ziemię z dużą prędkością,więc miał długą drogę 'hamowania' -dobrze powiedziałeś -'włączyć myślenie' ,ale ciebie też to dotyczy,,, TA DZIEWCZYNA TO PRZEWIDZIAŁA !!! NA SAMOSI BYŁA ZŁA,ŻE NIKT JEJ NIE WIERZY!!!,LINK DO TEGO TEMATU PONIŻEJ: http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/2 http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość cześć świrusy pisowskie
naprawdę wam się roji w tych łbach że ktoś by chciał robić zamach na smiesznego kaczora który w świecie nie znaczył nic? i cóż by chciał przez to osiągnąć? :) gdyby nie ten wypadek to do dziś bym nie wiedział że pisobolszewia to takie świry są

Gość przewidziała czy też była
tylko grafomanką?

Gość strefaneta
dla twojej wiadomości nigdy nie byłam za pisem :O

Gość no ja nie moge
cześć świrusy pisowskie naprawdę wam się roji w tych łbach że ktoś by chciał robić zamach na smiesznego kaczora który w świecie nie znaczył nic? i cóż by chciał przez to osiągnąć? gdyby nie ten wypadek to do dziś bym nie wiedział że pisobolszewia to takie świry są Ty w świecie nic nie znaczysz bo się tu ciągle pewnie pocisz na forum. Idz do tuskolandii to Ci bedzie dobrze i nie jecz juz