Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISANAA

DZIEWCZYNY CO UZYWACIE DO PROSTOWANIA WLOSOW?

Polecane posty

Gość ISANAA

ZEBY BYLY GLADKIE I SIE NIE PUSZYLY?

wypróbowałam już chyba wszystko, że by znalezc cos odpowiedniego :) mgła wygładzająca Joanna i prostownica.

Gość ISANAA
DLA MNIE TO NIESTETY ZA MALO....CZY KTOS MA JESZCZE JAKIES RADY?

Gość agaaaaaa45345353
przede wszystkim dobra prostownica, też się męczyłam, wyzywałam, po 1 godz prostowania ...szopa wciąż... teraz mam z Remingtona i superrrr im wyższa temp. to włosy gładsze...i mniej puszyste... niestety ;) ale nie mam zniszczonych włosów o dziwo.... ale znowu też nie rostuję ich codziennie czasem loczki, czasem proste i dobrze jest na końcówki polecam jedwab ;) bardzo wydajny i nie jest drogi Biosilk ;) kropelka na raz, dosłownie

Gość ISANAA
DZIEKI DZIWECZYNY...A MOZE ZNACIE JESZCZE JAKIES KOSMETYKI?

Gość hmmm hmmm poezja hmm
Jakieś odżywki prostujące ? Mgiełki np. Dove Heat Defense Therapy... no i jedwab.

Gość kosiareczek
mialam kiedys szampon nivea wygladazajac prostujacy...dzialal....czasem prostownica i juz :)

Gość kosiareczek
pracowalam w hurtowni fryzjerskiej i jesli chodzi o profesjonalne kosmetyki to najczesciej kupowali krem artego ale dla mnie zapach kijowy - takie jablko z gruszka ;/

Gość ISANAA
DZIEKI KOSIARECZEK:-))

Gość no to ja odpowiemmmmmm
ja polecam na wlosy takie mleczko, ktore chroni przed cieplem prostownicy czy suszarki. tylko wtedy po nalozeniu trzeba wysuszyc te wlosy, bo to mleczko dziala wlasnie pod cieplem. zawsze jak mam prostowac wlosy, to to uzywam. na opakowaniu jest napisane ,ze jeden raz nakladasz i sie trzyma do 5 myc wlosow, ale nie wiem czy to mozliwe. ale nie uzywam tego codziennie, np. na szczegolne okazje, gdy chce ladnie wygladac:) to taki moj "cudowny srodek" ;) http://www.google.de/products/catalog?hl=de&q=loreal+thermo+repair&um=1&ie=UTF-8&cid=17026804770465792534&sa=X&ei=QQRqTd6IBsrDswa7i73eDA&ved=0CDcQ8wIwAA#

Gość no to ja odpowiemmmmmm
to tez jest fajne: http://www.google.de/products/catalog?hl=de&q=kerastase+ciment+thermique&um=1&ie=UTF-8&cid=11479322067658932050&sa=X&ei=hwVqTd_GFMyChQftj-HtDg&ved=0CDoQ8wIwAA# dziala mocno na zniszczone wlosy i fajny efekt jak pierwszy raz sie zastosuje:) tylko drozsze i ma duzo zelaza podobno:) moja fryzjerka mowila, ze az czuje jego wydzielanie;) tez nie powinno sie tego codziennie uzywac...

Gość innoeov
a slyszlayscie o tgrwalej prostujacej? cos wiece na ten tema bo chcialabym soebie zrobic.ja prostuje wlosy codziennie niestety ale jak fryzjerka mowi ze nie zniszczonych.uzywam szampon + odzywa dove i jedwab biosil no i dopbra prostownica ja ma akurat remingtona i jestem bardzo zadowolona

Gość jakakmsjf
wella plyn do prostowania wlosow nazywa sie dwufazowy jest super. dostepny tylko w hurtowni fryzjerskiej.

Gość Asia12459
Jeśli chodzi o prostowanie to wg. mnie same odzywki nie wystarczą. Ja najpierw używam szamponu BioVax do włosów suchych i skłonnych do puszenia się(dostępny w aptekach albo w Superpharmie) potem maska wygładzająca także z Biovaxa. Naspenie odżywka w Schwarzkopf Got2be taka różowa. A przed samym prostowaniem mgiełka ochronna do prostowania Dove. :) Na końcu ewentualnie jakiś jedwab. Po tym włosy są gładkie i proste :)

Gość ktos tam cos tam
ja uzywam olejek z loreal professional, taki fioletowy z serii liss

ja w zasadzie staram sie nie prostowac ale jesli juz musze to uzywam sprayu matrix vavoom gold heat 0 świetnie wygladza wlosy i nabłyszcza a przy okazji chroni przed wysoką temperaturą

Gość dssa
polecam świerzutką spermę - włosy po niej jak drut

Gość dfdfdfdfdf
kosmetyki drogeryjne są g.. warte, nie wierzcie w odzywki za 20- 30 zł... naprawde działają kosmetyki kerastase, polecam

Gość ktos tam cos tam
jenni, moze zdradzisz tajemnice, masz ladne te swoje wloski....