Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambino krem

Czy wedlug was BAMBINO??

Polecane posty

Gość bambino krem

Krem zmienil zapach bo kupilam zarowno nawilzajacy jak i tlusty i pachna inaczej niz dawniej moim zdaniem paskudnie :(i nie wiem czy to ja trafilam na taki feralny krem czy zmienili zapach??

Gość no i stało sie
Ja tak miałam że raz kupiłam chusteczki dzidziuś które pachniały zupełnie inaczej niż wcześniej. Zawsze ich używałam, ale po tamtej sytuacji juz nigdy do nich nie wróciłam. Być może trafiłam na jakieś zjełczałe

Gość ćma ćmę goni
Mama moja kupiła bambino i tez miał zupełnie inny zapach niz ten co ma mój synek :) takze niewiem o co chodzi he he :)

Gość pytająca mamusia
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :P

Gość bellusia
ja kupiłam w tamtym roku (poprzednio X lat temu) faktycznie zmienił zapach, moinm zdaniem na ładniejszy i łatwiej do tego się rozprowadza

Gość Foo
Moja córeczka używała (jeśli tak można powiedzieć:) tylko produktów z serii Bambino - krem, oliwka, szampon.. i uważam, że są bardzo dobre. A co do zapachu - jak dla mnie zawsze była taki sam, bo pamiętam go z dzieciństwa:)

Gość gość
to cos z wechem nie tak bo zmienil sie mam krem z 2010 i nowy i ten nowy "pachnie " inaczej troche podobnie do Dove - ktorego nie uzywam ze wzgledu na zapach wiec Bambino tez pojdzie do kosza , kiedys pachnial jak dzieci teraz jak stare maslo