Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiiiiiiii32323232

zanim nazwiesz kobiete puszczalska przeczytaj.

Polecane posty

Gość miiiiiiiiii32323232

jestem jedna z nich. nie raz juz slyszalam, ze jestem latwa, nic nie warta. to moja wina, ja wiem. ale chce zebyscie wiedzieli, ze kobiety z takimi sklonnosciami przewaznie maja ogromne problemy psychiczne. ja bylam molestowana do tego poniewierana, bita i nie kochana. nikt tego po mnie nie widzi nikt nie wie. robie to tylko i wylacznie zeby moc chociaz przez 15 minut poczuc sie potrzebna i kochana. zamiast scen lozkowych rozpamietuje bez konca jak mnie przytulil, pocalowal w czolo czy poglaskal. myslalam, ze robie to dla przyjemnosci ktora czasem czerpie ale calkiem niedawno przekonalam sie, ze jesli nie uprawiam seksu w lozku i w planie nie ma wspolnego spania to w ogole mnie to nie kreci. jedyne czego pragne to chlopaka ale jestem dla nich zbyt latwa bym mogla zostac na stale. nie umiem inaczej. nie potrafie czekac na milosc bo brak mi jej od dziecka tak bardzo, ze az boli w klatce. chociaz jestem jedna z tych ktore puszczaja sie niemal co tydzien, uwierzcie, ze moglabym zyc dlugie lata bez seksu gdybym tylko miala kogos bliskiego. napisalam to bo wiem, ze jest masa dziewczyn ktore maja podobne zaburzenia psychiczne. ale najlepiej nakleic naklejke z napisem "latwa".

Nowe wytłumaczenie dla bycia dziwką. Nie powiem dosyć sprytne ale nie zmienisz prawdy, jesteś puszczalska i nic nie warta. Nigdy nie zaznasz miłości bo na nią nie zasługujesz. Stań przy drodze, będziesz miałą to samo a przynajmniej sobie dorobisz.

Gość oooooooooooooooo
Dasz namiary na siebie? :D

Tak to gadają Ci którzy od łatwych nie dostają ! (choć w sumie ja nie dostaje a tak nie gadam ). W każdym razie najwięcej gadają Ci co nie powinni się wcale odzywać. Proceder może niezbyt chwalebny. Dziś ludzie żyją tak szybko że nikt nie patrzy na to co było wczoraj może spróbuj znaleźć jednak kogoś na dłużej .